tiistai 14. maaliskuuta 2017

Kannulöytö kirpputoriltaNyt kun sitä on itse päässyt jyvälle käsintehdyn keramiikan ihanuudesta osaa sitä katsella muuallakin ihan uusin ja arvostavin silmin. Kirpputorilla tuli vastaan tämä superhieno käsindreijattu kannu ja yllätys, yllätys arabian tuotantoa näemmä. Tuo signeeraus KH ei van kuumeisen googlettamisen jälkeenkään tuottanut mitään tulosta, niin arvailuksi jää että kuka ja koska tämän on tehnyt, mutta sepä ei sen hienoutta vähennä hittojakaan, koska on - vaan - niin - hieno.

Harsokukathan siihen oli ihan pakko käydä oitis myös ostamassa sillä pitäähän sitä juhlia oikein kukkasin kun noin upean löydön on tehnyt.

Since I started doing my hand made pottery I've grown to appreciate hand made pottery making and makers so much. There's nothing more appealing in a dish or a bowl to know that someone has spent time doing it by hand, with love and passion. Like this oh so pretty Arabia's jug I found from the fleamarket today. 

6 kommenttia:

 1. Ettei joku näppärä kannumaakari ois vaan vitsinä raapustanut pohjaan tekstiä Arabia? :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävi mielessä sekin, mutta aikoinaan tuo väärentely ei tuonut kyllä mitään hyötyä, että sikäli melko epätodennäköistä, mutta toki mahdollista.

   Poista
 2. Rouhea kannu - oli Arabiaa tai ei - ja näytti löytäneen oman paikansa samantien :)
  Kirppikset ovat aarreaittoja!

  VastaaPoista
 3. On se kyllä kumma kun Sinä saat nuo esineet näyttämään tosi hyviltä. Itse olisin tietenkin kävellyt tuollaisen kaunistuksen ohi. Kun ei ole mitään taitoa mihinkään. Taitava olet kaikenpuolin.

  VastaaPoista
 4. Voi, tosi kaunis löytö. Kivan rouhea. Tuosta tulee mieleen mummolani, jossa keraamisessa ruukussa oli samanlaisia harmokukkia. Toisessa oli pellavanoksia.

  VastaaPoista