tiistai 30. elokuuta 2016

Hyvä tuli

No sinne makuuhuoneen nurkkaanhan tämä nikkaroimani pikkukaappi sitten meni. Kaveriksi sille aiemmin tuunaamalleni laatikostolle. Osan uusia vetimiäkin olen siihen jo saanut, mutta ne jotka tyylin täydelliseksi viimeistelevät ovat vielä matkalla.

Väriksi pikkukaappiin valikoitui tuollainen omituinen harmaa. Löysin sitä maalikaapistani purkillisen enkä millään muista mitä varten sen olen alunperin edes sekoitellut. Tähän se passasi nyt hyvin kun en ollut muutenkaan ihan varma minkä värisen tästä halusin.

Pikkukaapin virka on säilytellä kaikenmoista kosmetiikkaa mitä kylvyn jälkeen tarvitaan. Tykkään aina pesurituaalini jälkeen mennä yläkertaan pukeutumaan koska siellä on kaikki vaatteet ja enemmän tilaa (ja onhan tuo kylpyhuoneemme nyt aika pieni) ja nyt se on ihan luksusta kun siellä on myös kätevä paikka kaikelle tarpeelliselle.

Kaappi istuu nurkkaan täydellisesti kun sen siihen oikein mittojen mukaan tein. Jotain uutta ja  ihanaa se ympärilleen vielä tarvitsee, mutta voi olla että odottelen ensin että tämä syksy tästä ottaa tästä tuulta alleen. Aiomme nimittäin remontoida tämän huoneen vähän isommin heti kun säät surkenevat. Lattiasta kattoon oikein, mutta siitä lisää sitten kun sen aika on. 

And the small cabinet fits the space I made it for perfectly. Works well with the set of drawers I customized (still waiting for the right handles). I chose the grey color because I just had it hanging around in my paint cabinet. I don't know if it's the best color choice but will have to do for now. We're planning to do a bigger renovation to our bedroom as soon as the fall really starts and as the colors in this room will change I might have to reconsider the color of this cabinet too.

5 kommenttia:

 1. Jotain tuollaista olen etsinyt lääkekaapiksi!

  VastaaPoista
 2. UH miten ihana. TYKKÄÄN!!

  VastaaPoista
 3. Hieno tuli! Mitata nuo säleet on tehty? Saako tuollaisia jostain valmiina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisista tein ja täältä saa http://www.biltema.fi/fi/Rakentaminen/Vari-ja-Saumaus/Tyokalut/Sytykkeet-2000036712/

   Poista