tiistai 23. elokuuta 2016

Maalilla kohti maalia

No nyt. Uusi laatikosto sopii peltisen arkistolaatikoston jättämään lokoseen melkein kuin hanska. Tosin nyt vain sovitukseen koskapa maalipinta on edellen vähän kesken. Kerroksia pitää laittaa vielä pari ennen kun lopputulos on allekirjoittaneen silmiin tyydyttävä.

Joko nyt alkaa hahmottua mitä tässä takaa ajan? No voin paljastaa sen teille jos ette väristä arvanneet; siitä on tulossa sellainen arkistolaatikoston näköinen, vähän niinko se entinenkin. Olen tilannut siihen vanhannäköäiset vetimet ja etikettipidikkeet ihan niinkun oikeisiin arkistolaatikostoihin kuuluu jotta saan siitä niin näköisen kun mahdollista. (Nyt siinä on rumasti vain ruuvit vetimien virkaa toimittamassa.)

Tykkäsin niin paljon sen aidon arkistolaatikoston lookista tuossa kaappien vieressä että halusin tilalle ehdottomasti jotain samaa, mutta paremmin mittoihin sopivaa. Tästä tulee valmiina kyllä juuri niin hyvä ja tavallaan alkuperäisen näköinen että olen jo nyt salaa ihan hirveän tyytyväinen. Teille pääsen sitä valmista näyttämään tosin vasta paljon myöhemmin. uusien vetimien toimitusaika kun saattaa venähtää kuulema muutamaankin viikkoon. 

Mutta onpahan aikaa maalailla kunnolla. Tuo lookki pelkällä maalilla meni ihan kivasti industriaaliin maailmaan tuon värin puolesta. Tämä vihertävänruskea tai rusehtavanvihreä on juuri sellainen väri miltä sota-aikaiset tavarat tänä päivänä näyttäisivät. Löysin värin suoraan Tikkurilan värikartasta. Koodi on N457, jos jotakuta kiinnostaa.

Nyt kun vaan saisi sitä kärsivällisyyttä jostain odottella niitä vetimiä saapuvaksi...

The wood cabinet got a slight vintage industrial vibe with the paint. I chose the color to look like a vintage filing cabinet cause that's the look I'm aiming for here. I already ordered the proper label holders and handles for this but it'll take a couple of weeks to get them. I firmly believe that with them this will fool you all as a real vintage industrial filing cabinet.

3 kommenttia:

  1. Olen joskus itse kokeillut tehdä runkoa laatikostoille. Sinä onnistuit hienosti, kun taas itsellä osaa laatikoista ei tahtonut millään saada mahtumaan runkoon paikoilleen ja lopuissa oli tilaa liikaakin ja laatikot lonksui ikävästi. Mahtavaa työtä ja mahtava kaappi. TYKKÄÄN!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla oli helppo kun pystyin käyttämään suureksi osaksi noita alkuperäisen laatikoston väliseiniä tähän. Tuli varmasti oikean kokoiset lokerot. :-)

      Poista