tiistai 12. huhtikuuta 2016

Kyllä nyt kelpaa kierrättää.

Ja onhan se nyt parempi maalattuna eikö vain? Aiemmin söpöstä tuli ryhdikäs ja jämerä kierrätyskaluste sanan ihan varsinaisessa merkityksessä.  Tumma siniharmaa sävy sopii lattian kuvioonkin ja saa sen esille ihan erilailla kun vihreä. Täydentävät toinen toisiaan täydellisesti.

Intouduin oikein askartelemaan kun tarvittiinhan laatikoihin merkinnät siitä mikä jäte menee mihinkin. Koskapa kaluste on sisällä tein pienet kyltit ihan paperista jonka pohjustin pahville. Kulmiin porasin reiät ja ruuvasin kiinni laatikoihin. Aika hyvät tuli vaikka itse sanonkin.

Samaan syssyyn tein pienen taulun ohjeineen siitä että mitä kuhunkin laatikkoon sitten kelpaa laittaa. Itselle aika selkeää pässinkauraa, mutta muu perhe vielä totuttelee joten ohjeet eivät ole turhasta.

Ja käytössähän tämä jo on, mitä sitä turhia odottelemaan. Muu porstua on vielä mietinnässä mutta yksi kohta toimii. Vähän isommat kassit tuonne laatikoihin pitää ommella, mutta muuten voi jo ihan hyvin käyttää. Ja kevät kun tästä etenee tulee tuosta vielä niin nätti kun saan siihen vähän kasveja ja muuta kivaa ympärille. Ai että, kyllä kierrättäminen voi olla kaunista.

And the recycling center is painted and ready for use. I really like the outcome, the color matches perfectly with the pattern on the old vinyl floor. Now I just need to figure out what else is going to be in that space. More recycling things and something else too that's for sure. And plants, lots of plants as soon as it gets warmer outside.

29 kommenttia:

 1. Aivan huippujuttu! Hyvän näköinen ja ennenkaikkea käytännöllinen ja siisti! Nyt varmasti kierrätys on mielekästä ja järjestelmällistä. Meillekin olen toivonut jotain sellaista siistiä järjestelmää kun keittiössäkään ei kovin paljon ole sitä kaappitilaa. Nyt ne on sullottu yhteen alakomeroon. Ja tuonne mahtuu kyllä paljonkin kerralla ! :)

  VastaaPoista
 2. On hieno, ja laatikoiden sisälle mahtuu paljon tavaraa, keittiön alakaapeissa kun tahtoo tila loppua nopeasti.

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka hieno sydeemi. Ja väri ja kaikki. Mietin kuinka paljon vanhoja hyviä kalusteita onkaan hävitetty pois silloin aikoinaan lastulevykaappien tieltä. Olet sinä kyllä taitava.

  VastaaPoista
 4. Tuollaista olen kaivannut ulos meidän varastoon ja vielä nimet mistä löytyy mitäkin. Meillä tulee jätettä kissanruokapurkeista, maitotölkeistä jne. Olen myös ajatellut, että kävisi sellaiset kannelliset metallisangot.

  VastaaPoista
 5. Tässä kyllä hyvin näkyy värinkäytön merkitys. Vihertävä nosti lattiasta beigen sävyjä esiin, mutta nyt sinisen/harmaan sävyt korostuu. Komia siitä tuli <3

  VastaaPoista
 6. Hirmu hieno! Me ollaan suunniteltu tuollaisia kippilaatikoita kodinhoitohuoneeseen pyykille, mutta toki jatkoksi voisi sommitella kierrätyslaatikotkin, niin hyvä idea!

  VastaaPoista
 7. Bravo! Kierrätys on hyvä juttu, mutta tuo välivarastointi on useimmiten hankalaa.

  VastaaPoista
 8. Ai että on pähee :D
  Tuo väri sopii tuohon loistavasti, onko joku koodi vai oma sävytys ;)
  Vielä kerran: hieno!

  VastaaPoista
 9. Voi että! Tuommoinen pitäis olla jokaisella 💕

  VastaaPoista
 10. No kyllä on nyt taas niin pähee systeemi ettei paremmasta väliä!

  VastaaPoista
 11. Tulevatko kyltit myös myyntiin? Tuollaisilla olisi hauska merkitä myös omat kierrätyslaatikot.

  VastaaPoista
 12. Tuo laatikosto, kyltit, väri, kaikki on niin täydellistä.

  VastaaPoista
 13. Todella kaunis! Ottaisin onnesta kiljuen meillekin tuollaisen!

  VastaaPoista
 14. Huippuihana ja prempi kuin mikään uusi. Ja upea Uulan sävy maalissa.
  Meidän jätteillä tarvitsisin tilaa paperille ja kierrätyspulloille. Lasin ja metallin voisin yhdistää samaan säilöön.
  M+

  VastaaPoista
 15. Vautsi, aivan nappi värivalinta! Mätsää lattian kans niin hyvin!

  VastaaPoista
 16. Taas kerran pyörryttävän ihana! Määki haluan, noiden ainaisten pussien ja kassien sijaan!

  VastaaPoista
 17. Ihan huippuuuu....kyllä "kierrättäminen"kannattaa...sanan varsinaisessa merkityksessä

  VastaaPoista
 18. On kyllä passeli kierrätyskaluste. Kalusteen uusi väri rauhoitti lattian hienosti. Tosi kivat kyltit teit!

  VastaaPoista
 19. Voi että kun hieno ja vielä käytännöllinenkin!

  VastaaPoista
 20. Kertakaikkisen hyvän näköinen ja varmasti toimivakin!

  VastaaPoista
 21. Siis vau mikä idea, olen tässä pähkinyt, mihin noita kierrätettäviä roskia oikein laittaisi, niitä kun nimittäin löytyy kun on lasia, metallia, muovia, pahvia, paperia jne. mistäköhän tuollaisen mahtaisi löytää, aivan upea!!!!

  VastaaPoista