maanantai 18. huhtikuuta 2016

Juuttimattomania

Matto alkaa olla hyvin lähellä sitä kokoa että voin sitä vessaan sovittaa mutta jostain syystä mielessä on alkanut siintää ajatus isommasta matosta. Tämän tekeminen on ollut niin mukavaa etten tahtoisi vielä lopettaa. Materiaaliakin on löytynyt lisää. Näkisin niin mielelläni tällaisen isompana jossain täällä. Toista en jaksaisi alottaa joten se on tästä lähdettävä suurentamaan jos sellaista meinaa. Elämme jännittäviä aikoja.

Olen tehdessäni koittanut oikein tietoisesti vältellä liian symmetrisiä ompeleita. Kun vaan tekee sen kummempia miettimättä on puuha mielekkäämpää eikä stipluista tarvitse välittää. Kovasti pölyää juutti kun sitä käsittelee ja välillä aivastuttaa oikein kunnolla, mutta oikealla tekniikalla pöydän päällä  ommellessa se ei pölyä juuri lainkaan. Sopivan kierretiukkuudenkin olen löytänyt eikä matto venkoile tahi kiemurtele ollenkaan vaan pysyy ihan litteänä kun lattialle asettaa.

Ai että, nyt vaan sitten päättämään että isompaa vai ei. Kyllä vaakakuppi nyt näyttää aika vahvasti siihen isompaan suuntaan, mutta katsotaan silti ensin miltä tämä siellä vessan lattialla näyttää kun siihen kokoon pääsen.

The making of this jute rug is so much fun I've started to think if I should make this a big rug instead of a small one I planned in the bathroom. Oh boy.

10 kommenttia:

 1. Hitokseen hyvän näköinen!!!

  VastaaPoista
 2. Todella upea! En minä tietysti tiedä, koska sinä tuota aloit tekemään, mutta jos viikonloppuna aloiti ja nyt se on jo tuon kokoinen, niin tee nyt ihmeessä toinen! Kyllä se sitten palkitsee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta kun mieli halajaa tästä ison. :D P.S. Ostin kyllä lankaa varastoon sen verran että saan pienemmän tehtyä vielä jos tahdon.

   Poista
 3. Ainakin väreiltää passais ihan mihin tahansa teidän huoneisiin.

  Mites muuten, kuulin että täällä ollaan kohta tv-julkkiksiakin ;) Pitääkö huhu paikkaansa

  Ann-Marie (eli Karakali)

  VastaaPoista
 4. Aaa! Mä tunnistin kanssa heti sun ihanan kodin kun näytettiin tulevia kohteita Suomen kaunein koti ohjelmasta. Ihanaa nähdä vihdoinkin tämä ihanuus kokonaisuutena!

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Tosi kiinnostavia ja innostavia juttuja ja kuvia! Huippua!

  VastaaPoista