tiistai 28. huhtikuuta 2015

Jännäilijän löytöpäivä

Minä olen sellainen tyyppi joka herkästi saa perhosia vatsaansa jos tiedossa on jotain kivaa. Siellä ne lepattelevat iloisesti muistutellen että kohta tapahtuu eikä malttaisi oikein paikoillaan pysyä kun niin kiva surina käy ihan sormenpäitä myöten.

No tällaiseen jännäilyyn on ihan parasta se kun lähtee tekemään jotain ja minun tapauksessahan se tarkoittaa tietysti kirpputorien kiertelyä. Siellä se mieli lepää ja perhosetkin rauhoittuvat, paitsi jos kohdalle osuu oikein yllättävän hyvä löytö. Silloin saattaa sydänkin pompata pari ylimääräistä kertaa ihan silkasta hämmästyksestä.

Olin jo varsin tyytyväinen löydettyäni eurolla tuommoisen kivan amppelin jonka narut pysyvät renkaiden ansiosta hyvin aloillaan. Ihan liian monessa naruamppelissa saa taistella ensin narut ojennukseen ja sitten uusi taistelu kukkaruukun ja kasvin asettelun kanssa. Tässä versiossa säästyy sekä hermot että kasvin lehdet kun ruukku solahtaa paikoilleen helposti jopa yhdellä kädellä. 

Iso paketillinen hienoja puunvärisiä lyijykyniä kolmella eurollla tuntui myös hienolta löydöltä. Noita perheessämme kuluu ihan älyttömästi. Itse kirjoittelen paljon asioita ja suunnitelmia ylös, välillä piirtelenkin ja perheen lukiolainen taas tuntuu kuluttavan (hukkaavan) lyijykyniä tämän tästä. Kumipäiset kynät ovat mielestäni ihan parhaita ja tämä läjä riittänee tässä perheessä (toivottavasti) pitkälle syksyyn.

Paras löytö oli kuitenkin tämä; Hienossa kunnossa oleva Finelin mattamusta emalikulho kahdella eurolla. Ohhoh. Katsoin ensin että luinko väärin, mutta ei lapussa luki todellakin kaksi euroa, mikä on jo melkein ihme näin hyväkuntoisesta näillä leveysasteilla. Täällä kyllä tiedetään emalin arvo melko tarkalleen. Sitten katsoin että onko siinä väärä hintalappu, mutta ei, lapussa luki emalikulho eikä pöydässä muita kulhoja ollut joten oikea hinta oli. Ainoa vaihtoehto mitä mieleeni tuli oli se ettei kukaan ollut tajunnut tämän pienikokoisen kulhon olevan samaa sarjaa niiden isompien kanssa, niissä kun on poikkeuksetta se hinta aina "kohdillaan". Ja kieltämättä tässä tämä muoto vähän hämääkin, jos verrokkia ei vieressä ole, mutta itse kun tiedän miltä muodon pitää näyttää niin osasin ostella pois kuleksimasta tämän pienen mattamustan helmen.

Ja auttoihan se kirppistely siihen jännitykseenkin eilen, mutta tänään taas lepattelee siivekkäät iloisesti. Vielä en saa teille paljastaa että mikä täällä jännittää, mutta sen verran voin kertoa että se on jotain josta olen jo pitkään haaveillut ja se tapahtuu ihan tässä lähiaikoina ja se tulee olemaan niin ihanaa että! 

The best way to relax and tone down the fluttering of butterflies in my stomach for me is to go fleamarketing. And the better it gets if I make a good find. The hanging basket and wood colored pencils  were good finds, there's a need for both in this house but the one that blew me away was this vintage Finel enamel bowl for only two euros. Ridiculously cheap and the best find I've made this spring.
And for what's causing me to have butterflies in my stomach is something really nice that's going to happen to me in the near future. I am not allowed to tell you guys more at this point, but I can say it is going to be awesome.

5 kommenttia:

  1. Onnittelut hienoista kirppislöydöistä! :)

    VastaaPoista
  2. No on kyllä mahtavia löytöjä. Lisää vaan kirpputori kierroksia niin et muista jännittää.

    VastaaPoista
  3. hitto ku alkojo jänskättää...mikä ässä sulla on hihassa????????? ...tää ei ollutaasinSilta---vaan amppelinSilta :D

    VastaaPoista