sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Joulupönttö 2013

Tykkään ripotella joulukoristuksia pikkuhiljaa sinne sun tänne sen sijaan että roiskaisisin koko joulun kertaheitolla taloon. Se on mukavampaa näin eikä tarvitse sitten kyllästyä joulunpyhinä jos on koko kuukauden jo tuijotellut täysillä koristeltua tupaansa. 
Työhuoneessa joulu on jo melkein valmis. Nukkekotia lukuun ottamatta on huoneen joulutunnelma paikoillaan. Ei hirveästi kimmellä, mutta minulle sen ei tarvitsekaan. Tekohavut ja taittomittatähdet ovat tunnelman tuojina jo männä vuosina hyväksi havaitut.

I like to decorate my house bit by bit before Christmas. I believe if you put all the decorations up at once you'll get bored of it sooner. This way I slowly make my way through out the house and finish the decorations just before the actual holiday.
I don't have that much "bling" in my decorations. I believe in fake spruce and vintage ruler stars like I've had for a couple of years now.

9 kommenttia:

 1. Ompa ihana tuo tähti, sitä jaksais katsella joulun jälkeenkin!:)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo lattia tuossa pönttöhuoneessa!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Se on v 2006 laitettu uudesta laudasta ja petsattu huonolla petsillä joka mukavasti kulahti käytössä tuollaiseksi :-)

   Poista
 3. Ja ihanaa on kaikki tuossa huoneessa :)

  VastaaPoista
 4. Jösses kuinka upea pönttö. Ja tiiliseinä. Ja KAIKKI! ♥

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtava tunnelma näissä kuvissa, katselen monttu auki ;) Ihana tuo tähti, huolisin vaikka ei ole pönttöä mihin laittaa, harmi sekin :) Ihanaa toista adventtia!

  VastaaPoista
 6. Voi että on kaunista ja tunnelmallista! Minäkään en roiskaise koko joulua kerralla esille, pidän fiilistelystä ja haluan nauttia asteittain joulun lähestymisestä.

  VastaaPoista
 7. Hieno nurkka ja näkymä naapurihuoneeseen :) Pönttökin kuin suoraan paketista. Tykkään kovasti tuosta mittatähdestäkin. Ei joulu ole pelkästään blingblingiä.

  VastaaPoista