tiistai 3. joulukuuta 2013

Joulukello

 Joulukoristelu on vihdoin alkanut täälläkin. Hieman myöhään siksi kun onnistuin taas jälleen hukkaamaan kaikki joulukoristeeni ja meni hetki ennen kun löysin vinttiin piilottamani laatikot. Onneksi kuitenkin löysin, eikä käynyt niin kuin muutama joulu sitten kun hukkasin kaikki kuusenkoristeeni ja vaikka niitä koko perheen voimin etsimme niin hukkaan jäivät ja jouduin ostamaan uudet. Tulimma siihen tulokseen että jokin joulutonttu ne varmaankin vei.

Tämän vuoden joulukoristeet ovat pitkälti samaa teemaa kuin männä vuonnakin. Ehkä hieman runsaampana tosin. Olen sitä mieltä että joulukoristeita ei voi olla koskaan liikaa...

I finally found my christmas decorations. I had packed them away in the back corner of the attic and it took me a while to locate them. Thankfully this time I found them. A couple of years back I lost a big box full of ornaments for the christmas tree and that box is still lost.
The theme for my decorations this year is the same I had last year. I'm going to add some more to it though. I think one can never have too many decorations for christmas.

4 kommenttia:

 1. Jos on paljon tilaa "hukata" tavaransa niin kuin mulla on, suosittelen seuraavaa tapaa:
  Hommaa ittelles "varastokirjanpito-vihko" ja sitä EI sitten HUKATA ;).
  Tollaset sesonkijutut vaikka ihan omalle aukeamalleen. Tavaran nimi, määrä, laatu ja SIJOITUSPAIKKA ynnä päiväys. Jos ja kun tavaroita siirrellään, käsitellään.; merkintä vihkoon.
  Edes osa tavaroista löytyy kohtuullisella ettimisellä.

  VastaaPoista
 2. Upea kokonaisuus! Enpä ole aiemmin ajatellut, että kellonkin voisi koristella jouluiseksi. :)

  VastaaPoista
 3. Minä pakkasin viime keväänä lasisen Muumi sisustuspalloni, jossa poltin tuikkuja ikuunalla....mistään en ole sitä löytänyt, vaikka kaikki paikat olen etsinyt useampaan ketaa. Päätin, että jos sen vielä löydän, saa roikkua kesät talvet ikkunalla...:)

  VastaaPoista