sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Piilo

Puutarhassani oleva suuri kukka- ja pensaspenkki oli ennen todella hankala kastella. Aina sai olla varomassa minne astui ja kasviparat saivat tuta harha-askeleeni. Männä kesänä sain jo idean laittaa keskelle penkkiä pieni kivipolku jota pitkin kastelu sujuisi vaivattomammin. Tänä kesänä idea jalostui vielä sen verran että polun päähän tuli pieni aukea jonne sopivasti sattui ikeasta taannoin hankkimani rautatuoli.

I had an idea to make a concrete path in the middle of my large flower bed to help me get in the bed to water it. The iron chair I got from ikea earlier this summer is a perfect fit to the little secret place between the plants.

12 kommenttia:

 1. Ihana <3 Piilopaikat on kaikkien mieleen :-) Kaksivuotiaani sanoi, kun näkin naapurin poikien teltan pihalla, että "piilopaikka!" Ja halusi heti sinne. Tuo tuoli näyttää myös kutsuvalta.

  VastaaPoista
 2. Ai niin - blogissani on arvonta, tervetuloa!

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva idea ja kaunis toteutus:)

  Sinulla näyttää olevan päällä tuo kirjaintarkistus, joten laitan joukkopostaukseni kopsun tännekin, aika moni sanoo, että oma tarkistus on unohtunut päälle, kun ei sitä itse näe omastaan:

  *Aloitin kampanjan tuota kommentointia tosi paljon hidastavaa kirjaintarkistusta vastaan. Bloggerissa on nykyään oma roskapostintorjuntaohjelma ja ainakin minulla se suodattaa tosi hyvin roskat pois. Eli mene hallintatilaan, sieltä asetukset, josta kommentit ja siellä 'Näytetäänkö sanavahvistukset kommenteissa?' ruksi kohtaan ei näytetä:) Se nopeuttaisi kommentointia tosi paljon, kiitos jo etukäteen.

  Blogin pitäjälle vaivalloisempi, mutta kävijälle mukavampi tapa kontrolloida kommentteja on kommenttien tarkistus ennen julkaisua, joka sekin löytyy ym. asetuksista.*

  VastaaPoista
 4. Hei Inkivääri, kiitos tipsistä! Käynpä napsaisemassa pois itseltänikin!
  Helluinen kastelupolku! Meillä ukko sai jonkin sortin vuohenputkiraivarit ja täräytti perennapenkkiin "hakkuuaukean" eli silpaisi sitten ne perennatkin siinä sivutuotteena. No loppui penkin kasteluvaikeudet tältä kesältä. Mutta onpa toooosi nätti nyt. Miehet. ;)
  Mutta Maria, minkä hintaisia nuo vuolukivilaatat ovat ja mistä olet niitä ostanut? Pitäisi omaan pihaan vähän täydennellä ja yritän aina kuikuilla puutarhamyymälöissä, mutta ei ole silmiin osunut. Ihme juttu... Niin puutarhan peruskamaa!

  VastaaPoista
 5. On muuten kutsuva piilopaikka! Mukavan luonnollinen tuo kivipolku. Ja ed. postauksen keinusta tuli hieno!

  VastaaPoista
 6. Minna, nuo eivät ole vuolukiviä vaan jotain ulkolaisia kirjavia liuskekiviä, bauhausista ostettu noin 16e/neliö.

  VastaaPoista
 7. Ihana, ihana ihana :)
  Piilopaikkoja pitää olla. Puutarhasi näyttää muutenkin ihanan rehevältä!

  VastaaPoista
 8. Ihana ihana ihana, tästä minä tykkään!

  VastaaPoista
 9. Maria, kiitos vinkistä! Olen vähän mielessäni hirvitellyt sitäkin kuluerää minkä noihin laattoihin saisi upotettua, mutta tuo Bauhausin version hintahan on ihan inhimillinen... Mainiota! Ei muuta kuin uusin silmin metsästämään :)

  VastaaPoista
 10. Kyllä tuollaiseen piiloon menisi mieluusti mukanaan kuppi kuumaa kahvia ja hyvä kirja!! Aivan ihana!

  VastaaPoista