sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Muiden nurkissa taas

Hyvällä ystävälläni on pihassaan leikkimökki jonka sisustukseen heillä ei ole liiemmin ollut aikaa. Olen jo pidemmän aikaa halunnut iskeä näppini tuohon pikkupirttiin ja kerran kun kainosti kysyin sain kuin sainkin luvan sisustaa mökin. Budjetiksi sovimme sata euroa, mikä vain lisäsi mielenkiintoani projektiin. On hauskaa kun kaikkea ei voi vain ostaa kaupasta vaan joutuu todella pohtimaan mistä saisi tehtyä itse mitäkin.

A friend of mine has a little playhouse that hasn't been decorated from the inside. I always wanted to do it so I asked my friend and she was more than happy for me to do it. We set up a budget of 100 euros wich makes the project even more interesting to me since I can't just go buy everything.

Mökki on mitoiltaan todella piskuinen, lattiapinta on vain 128 x 150cm ja korkeuskin korkeimmasta kohtaa vain 140cm. Eipä tuonne paljon mahdu, mutta koitetaan nyt kumminkin. Inspiraatio on valtaisa.

The house is really tiny. It's only 128 x 150cm and the height is 140cm. I need plan it carefully so I wont overfill it with stuff. I can't begin to tell you how inspired I am.

5 kommenttia:

 1. Ihana homma, pääsisipäs itsekin tuollaista tekemään!

  VastaaPoista
 2. Moi! Näin unta että kävelin teidän pihan ohi. Tunnistin mustista kalusteista.. Teillä oli paaljon ihmisiä istuskelemassa ja kaikilla oli mukavaa.. Hassuja unia.. Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 3. Iik! Ihana projekti,
  Odotan innolla lopputulosta.

  VastaaPoista
 4. Voi kun asuisit meillä naapurissa... Täällä tarvittaisiin kipeästi tuota inspiraatiota.. *huoh* :)

  VastaaPoista