perjantai 1. heinäkuuta 2011

Huh hellettä

On niin kuuma että järki lähtee päästä. Pihaprojekti etenee hitaasti kun päiväsaikaan ei voi oikein muuta tehdä kun huokailla tuskissaan. Onneksi illaksi hieman viilenee jotta saa edes jotain aikaan. Juuri äsken sain maalattua keinunrungon mustaksi. Hieman hirvittää itseänikin tuo värivalintani mutta jos kaikki menee niin kuin suunnittelin on musta juuri oikea väri keinulle. Nyt mennee muutama päivä ennen kuin seuraavan kerran kuulette projektistani. Pitää odotella maalin kuivumista ja tehdä hieman ompeluhommia.

It's so hot I'm losing my mind. This heatwave is slowing me down with my project. Luckily it cools down in the evening and I still can get something done. A few minutes ago the swing got a new coat of black paint on it.

8 kommenttia:

 1. Mun mielestä toi väri on just nappivalinta. Toivottavasti ehtii kuivua ennen kuin ukkonen alkaa. Näyttää lähestyvän ainakin meilläpäin... Blogissani on meneillään arvonta, tuleppa osallistumaan :)

  VastaaPoista
 2. Kerro mikä maali ☺ -sama projekti TOIVOTTAVASTI pian edessä!!
  Riittikö pelkkä pohjan hionta?

  VastaaPoista
 3. Musta tuo värivalinta on juuri oikea, olen ollut omaan mustaan keinuuni enemmän kuin tyytyväinen! Laitoin siitä juuri kuvaakin blogiin ;)

  VastaaPoista
 4. Marianne, saisi tulla jo ukkonen tännekin, mutta säätiedotus povasi, että sunnuntaina vasta.

  Pepi, vasaralakkaa on tuo maali. Jättää jännän pintakuvion. Hioin kevyesti pinnan mataksi ensin. Tuon pitäisi periaatteessa pysäyttää ruostekin.

  Saska, musta väri sopii niin ihanasti vihreän kanssa kesällä.

  VastaaPoista
 5. Totta, tällä helteellä ei oikein viitsisi tehdä mitään. Huomaan itse olevani aikaansaavampi alle 15 asteen lämmössä. Odotan mielenkiinnolla keinuprojektin lopputulosta :)

  VastaaPoista
 6. Mullakin täällä menossa musta kausi, joten tykkään :D

  VastaaPoista
 7. Kiitti!!
  Toivottavasti se tähtäimessä oleva kovia kokenut keinu pihoineen ja tupineen on kohta mun...

  VastaaPoista
 8. Heippa! Musta on yllättävän hyvä väri! Itsekkin sitä aristelin, mutta senkistäni tuli ihana mustaksi maalattuna. täällä uusi lukijasi, tervetuloa myös romulyyli-blogiin, toivottaa riitta sinikka.

  VastaaPoista