perjantai 11. maaliskuuta 2011

Valkoista kultaa

Onkohan olemassa mitään juomaa joka ei näyttäisi hyvältä näissä  ikean patenttikorkillisissa lasipulloissa? Nyt on vuorossa käsittelemätön lehmänmaito, suoraan tilalta. Aijai. Väristäkin jo näkee kuinka kermaisan maukasta tuo tavara on. En saa taas silmiäni irti noista pulloista. Melkein ei raaskisi käyttää tuota maitoa mihinkään, kun niin hyvältä näyttää.

Fresh unprocessed milk in ikea's glass bottles looks almost too delicious.

Mutta lopuksi vatsa vei voiton.

7 kommenttia:

 1. Ternimaitoa ei mikään voita! Siiä tehty uunijuusto, niin aijai että on hyvää!!! Tai pannari....

  Maukasta viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva blogi. Monia blogeja ei jaksa lukea etusivua pidemmälle mutta tämän kanssa meni koko ilta. Ja kaivoinpa vintiltä mummon antamat käyttämättömät silkkitäkit, en ole tajunnut aiemmin niiden arvoa.

  Ihmettelen vain miten voit tehdä noin paljon halpoja löytöjä kirppiksiltä??? Täällä ovat hinnat pilvissä oli uusi, vanha, hyväkuntoinen tai huonokuntoinen tavara. Aivan tajuttomia hintoja joten ei ole enää intoa edes kierrellä kirppareita :/

  VastaaPoista
 3. Maija, kiitos kehuista :-) Kirpparilöytöjä tekee kun kiertää aivan älyttömästi ja usein. Hintataso alkaa totisesti jo nousta täällä etelässäkin, mutta onneksi vielä hitaanlaisesti.

  VastaaPoista
 4. Mulla pyykinpesuaineet noissa samoissa pulloissa:)

  VastaaPoista
 5. Oijoi! Muistan kyllä lapsuudessa ja nuoruudessa miten kotona maalla maidon päällä aina kellui paksu kermainen kerros. Ja kahvikerma oli paksua ja rasvaista. Ihanaa! Nyt sitä muistelen haikeudella vaikka lapsena en tykännyt maidosta muuta kuin kaakaossa ja kahvissa. Ja uunijuustossa tietenkin. Oi sitä onnenpäivää kun sai lehmän poikiessa ternimaitoa ja uunijuustoa! Vaan ei ole enää kotona maalla lehmiä... harvaan ovat käyneet ihmisen pienet makuilot ...

  VastaaPoista
 6. Hei!
  Käyppä allekirjoittamassa adressit.com, Ahlmanninmaitobaaria uhkaa sulkeminen.
  Hyvää maitoa. T Riitta

  VastaaPoista