torstai 2. syyskuuta 2010

Tekemistä riittää


Tässä on nyt tovi tullut puuhasteltua muuta niin ettei ole tänne ehtinyt mitään päivitellä. Kotikin on ihanasti rempallaan kun imuri on saanut rauhassa pölyttyä kaapissa. Laitan teille pikapuoliin pienen maistiaisen siitä, mitä olen viime päivinä saanut aikaan, muualla kuin omassa kodissani.

Still busy. Haven't even had time to update this blog lately.

7 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää. Kivat nuo mustat kynttilänjalat.

  VastaaPoista
 2. Minä olin ensin että mitkä ihmeen kynttilänjalat,mutta niin tuolla uunin päällä. Minä ihastelin tuota pensselipurkkia :)

  VastaaPoista
 3. Pakko kysyä tuosta pöytälampusta, onko kyseessä mahdollisesti Idmanin lamppu? Löysin omani juuri kirppikseltä, pohjassa luki Idman ja 40w, ja se muistuttaa erehdyttävästi tuota sinun lamppuasi. Kiinnostus heräsi.

  VastaaPoista
 4. MinaHot, en tosiaan tiedä onko Idman.Missään näkyvällä ei lue mitään. Ehkä kun jossain vaiheessa puran sen ja pistän sen kuntoon voisi se tieto jostain lampun uumenista löytyä. Roskiksesta aikanaan löysin tämän lampun.

  VastaaPoista
 5. Voi että mä pidän teidän kotinne tunnelmasta ja väsisävyistä. Ihana!!!

  VastaaPoista
 6. Hei! En kuulu blogin vakio lukijoihin, mutta tästä eteenpäin taidan käydä täällä aina silloin tällöin vakoilemassa.. Se miksi, minua tämä kyseinen blogi=talo, niin kiinnostaa on se, että itse asun vanhassa rintamamiestalosssa jossa on lähes (99%) identtinen pohjapiirros, aikaisemmin en ole löytänyt vastaavaa. Tämä suorastaan hämmentää minua. Itsellä on rempat vasta suunnittelun asteella, mutta eikös hyvin suunniteltu ole jo puoliksi tehty ;) Ai, niin hyvältä tuo teidän koti näyttää, on niin mahtavaa, että ihmiset laittaa vanhaa kuntoon uuden rakentamisen sijasta.

  VastaaPoista
 7. Kivannäköisiä kuvia ja näkymiä!

  VastaaPoista