torstai 26. elokuuta 2010

Hullut siskot IkeassaOsallistuimme siskon kanssa Vantaan Ikeassa järjestettyyn sisustuskilpailuun, jossa teemana oli sisustaa innovatiivisesti pieni oma tila teemalla "organise your living". Kilpasisarinamme olivat kaksikko blogista More to Love ja sympaattinen Johanna Söderlund, (jonka Ikean raati valitsikin suosikkikseen.)

Kilpailuaikaa oli kuusi tuntia ja sen puitteissa sitten juostiin aivan hulluina ympäri myymälää ja koottiin mukaan kaikki se mistä pidimme ja luotiin siitä ruokailutila. Innovatiivisyys taisi kuitenkin olla mielistämme aika kaukana, kun silmissä vilisivät pärekorit, penkit, raitamatot ja mummopeilit. Mitäpä muuta kaksi rintamamiestaloissa asuvaa vanhan roinan ystävää tekisivätkään kuin tilan jossa voisivat itsekin olla. Tilan pääelementit ovat punainen kaappi ja raidallinen kelim-matto. Niiden ympärille koottiin muiden muassa eriparisia astioita, patenttikorkkipulloja ja paljon herkullisia väriyhdistelmiä. Lopputuloksesta tuli niin meidän näköisemme kuin vaan olla voi.

Jos siis maailmassa olisi vain Ikean huonekaluja, näyttäisi sisustuksemme juuri tältä.

My sister and I took part in a bloggers´ decor contest at the local Ikea. The idea was to decorate a small space in the store following the Ikea-idea "Organize your living". Here´s what we did with everything nice we found at the store.

Fotot sisko.

6 kommenttia:

 1. Kiva tila,ei ollenkaan liian ikealainen.Muistatko punaisen kaapin nimeä,sopisi kirjahyllyksi meille enkä löytänyt sivuilta?

  VastaaPoista
 2. Tattis Maria,tuota pitää nyt vallan tuumata käviskö.Näyttää siun kuvissa tiilenpunaiselta,oranssiin tattuvalta ja ikean sivuilla tummanpunaiselta,en olis kyllä löytäny sieltä.

  VastaaPoista
 3. Jännittävää on teidän elämä! Hienon nurkkauksen saitte aikaan, tuolta kilpasiskojen blogista löytyi ihan kokonaiskuvakin. Minä olisin superstressaantunut jos kaikki pitäis pystyä kuudessa tunnissa tekemään!

  VastaaPoista
 4. Voi miten kivan näköistä, viihtyisää ja elämänmakuista! Tuollaisen kaapin voisin ottaa itsellenikin, itse asiassa Haaparannan Ikeassa käydessäni katselin kuistille vastaavaa valkoisena ;)
  Ja eripariastiat ja värilliset kipot ja kupit - ostelisin moisia kirppareilta niska väärällään, mutta olen ollut pakotettu myöntämään, ettei yhteen taloon mahdu määrättömiä määriä tavaraa :/

  VastaaPoista
 5. Satunnainen lukija kommentoi itselle ajankohtaiseen aiheeseen. Olemme perheen kanssa expatteina maailmalla ja meidän kodin sisustaa ikea täysin. Nyt pitää ottaa teiltä ammattilaislta mallia...

  t. jaana

  VastaaPoista