keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Myyty!
Tällaisen poimin kirpputorilta kyytiini, tosin aika pitkän jahkaamisen jälkeen. Ajattelin josko jollakulla olisi niin suure tarve tähän, ettei täkin hieman kulahtanut olemus olisi niin haitaksi.
Täkki on siis olevinaan jonkin sortin punainen. En pystynyt oikein määrittelemään terkemmin, koska taustapuoli on suorastaan räjähtävän punainen verrattuna päälipuoleen. Olisiko tuollainen tiilenpunaiseen taittava tuo pinta - mene tiedä.
Täkin kunto on siis mielestäni kulahtanut (shabby chic). Pinta on himpan hipsuuntunut ja pari tahraa bongasin (lieviä). Melkoisen sileältä tuntuu käteen kylläkin ja pehmeä on sekä kevyehkö. Vallan kelpo täkki vielä esim. juuri sellaiseksi mukavaksi mihin voi käpertyä sohvalle päivätorkuille.
Kooltaan täkki on 120 x 180cm.
Ja hinta 7e + mahdolliset postikulut (maximissaan varmaan se 10,05e)

Ja homma toimii taas niin, että "anomukset" tuonne osoitteeseen dgsisustusmania(ät)hotmail.com. Se kuka parhaiten perustelee tarpeensa/himonsa juuri tähän täkkiin, sen myös saa ostaa.
Tämä kauppa on auki 23.3.2010 tiistai-iltaan asti.

P.s. Älkää ihmetelkö jos en vastaa viesteihinne. Pyrin vastedes vastaamaan, jos jotain kysytään. Muutoin vastauksen saa vain täkkien tuleva ostaja. Viimeksi tuli niin paljon viestejä, että melkein menin ihan sekaisin niistä. :-)

18 kommenttia:

 1. Näyttää hyvin samanlaiselle kuin meidän peitot!

  VastaaPoista
 2. meillä on yksi samanlainen peitto :)

  VastaaPoista
 3. Tää on kyllä jees tämä sinun täkkikauppa! Punainen ei nyt osu omaan makuun mutta täytyy pitää silmällä jos haalaat lisää ;)

  VastaaPoista
 4. Meiltäkin löytyy ihan samanlainen täkki :)

  VastaaPoista
 5. Meidän lähikirpparilla on aikas usein just noita täkkejä myynnissä. Olenkin ostanut jo monta ,hintaan 3-4 euroa kappale. ja ovat olleet ehjiä ja puhtaantuoksuisia, juuri pestyjä.

  VastaaPoista
 6. S, r-o-s-e ja Turkoosi, osuiko mun värikuvaelma edes yhtään lähelle, vai miten itse kuvailisitte tuota punaisen sävyä (kun kaikkien näytöt eivät näytä värejä samoin)

  Liisa, onnekas, teilläpäin on vielä hinnat kohdallaan. Täällä vuosi vuodelta kallistuvat ja harvemmin enää löytääkään.

  VastaaPoista
 7. Voi että!!! Mä en tajua onko tää täkkijuttu joku ihan maantiteellinen homma, kun täällä Varsinais-Suomessa en ole ikinä millään kirpparilla törmännyt yhteenkään :( Mutta aivan mahtava tää sun täkkikauppa - pitää jäädä odottelemaan sopivia sävyjä!

  Haluaisko joku vinkata että minkä kaupungin kirppareita kannattais lähteä tonkimaan tökkien toivossa - meillä on suunnitteilla ekskursio joko Loimaan suuntaan, tai sitten Forssa-Hämeenlinna -akselille. Tai minne vaan parin sadan kilometrin säteellä :D

  VastaaPoista
 8. Niin siis täkkien toivossa ja parin sadan kilsan säteellä Naantalista : )

  VastaaPoista
 9. Oot kyllä mukava kun jaat noita täkkilöytöjäsi muiden kanssa!

  VastaaPoista
 10. Ihana tapa laittaa hyvä kiertämään tämä täkin kaupustelu!

  VastaaPoista
 11. Sufferiina, ei vielä. Vasta ensi tiistaina päätän kenelle myyn.

  VastaaPoista
 12. Vaikka kuvio onkin meidän täkissä sama, värit taitavat mennä vähän ristiin, ainakin takapuolelta. Meidän täkin tausta on hailu ja haalistunut hieman oranssia näen tuossa sävyssä. Täkki on siirtynyt äidiltäni tyttärelle :)

  VastaaPoista
 13. Ihanan värinen, toi on just mua. Mistä helevetistä sä näitä löydät, kun tahtoisin just näitä leveempänä.

  VastaaPoista
 14. Olen kiinnostunut ostamaan mikäli haku Järvenpäästä (ohikulkumatkalla) onnistuu. Niin, ja se perustelu. Käyn kotipaikkakunnallani suht ahkeraan kirppiksellä, joskus Helsingissäkin. Enkä ole IKINÄ törmännyt näihin ihaniin täkkeihin ja se jos mikä on väärin. En ala. :)

  Tiina

  tiinavm88@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Nuo anomukset mieluiten tuonne sähköpostiin, kiitos. (dgsisustusmania(ät)hotmail.com)

  VastaaPoista
 16. Meilläkin yläosa näyttää samalle, mutta tuo "vuori" on ainakii meillä sellainen kulahtanut terrakotta. Mun näytöllä peittosi päällinen on marjapuuro-tiili -akselia ja tausta näyttää, hmm, tomaattimurskanväriselle :)

  VastaaPoista
 17. Voi ei, myöhästyin, löysin kauppasi vasta äsken :( Täytyy käydä tulevaisuudessa kurkkailemassa sivujasi (jotka ovat muuten ihanat!!), jos vaikka minullekin sattuisi joku mahtava täkki. Mukavaa kevättä! t:Anne

  VastaaPoista