keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Sointuvaa shoppailua ja suojausta


Erittäin usein käy kirpuilla niin, että kassalla huomaan ostaneeni asioita sävy-sävyyn. Jaksan aina taivastella sitä etten tietoisesti tuota tee. Se vain tapahtuu. Joskus myös huomaan ostavani jos en sävyiltään niin sitten ulkomuodoiltaan samankaltaisia esineitä. Mikähän siinäkin on... Jollain lailla vikaa päässä vissiin :-DHamstraan noita ikean Sanela samettityynynpäällisiä koska ne sattuvat kooltaan juuri sohvan selkänojatyynyihin. Ja syy miksi sohvatyynyissä pitää olla irtohuput, on pienessä koirassa jonka mielestä juuri mikään ei ole niin mukavaa kuin syödä sohvatyynyjen kulmat riekaleiksi. Näillä saan suojattua nuo alkuperäiset tyynyt. Niissä kun nuo pääliset eivät ole irrotettavissa. Harmi vain, että ikea ei sitten enää myy näitäkään. Pienemmässä koossa taisi olla jotain samettipäälisiä, mutta näitä ei enää. Tietenkään, nyt kun minä tarviisin.

3 kommenttia:

  1. Hei, olen juurikin miettinyt tuota samaa! Välilä kirppisreissun tuksena on ollut sinisen sävyjä, välillä liilaa jne...kumma juttu. Ehkä sitä sitten kiinnittää eri päivinä huomiota eri värisiin juttuihin, sellaisiin mitä juuri sillä hetkellä kaipaa.

    VastaaPoista
  2. Taas näitä "ei voi olla totta, just niinku mäkin!" :) Olen nimittäin tosi useasti kiinnittänyt huomiota samaan juttuun, että kirpparilla käteen sattuu sellaisia sävysävy-juttuja! Onko se jotain pakkomiellettä vai alitajunnan tuotetta? Ei ole helppoa olla umpiesteetikko... ;)

    VastaaPoista
  3. "mää myös"! :) Tänään kirppikseltä kotiutui pääasiassa keltaista ja sinistä, kun tarkemmin tutkin ostoksiani :D

    VastaaPoista