sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Kevätsiivousta osa IV


Makuuhuoneessa on hieman järjestys vaihtunut. Sänky on nimittäin käännetty edelliseen asentoonsa nähden poikittain. Kyllästyin niin siihen että jouduin pujottelemaan sängyn ja seinän välissä sivuttain kuin rapu. Edellisen järjestys antoi tilaa sängyn päätyyn vain 55cm ja toiseen sivuun 60, eli ahdasta oli. Nyt kun sänky on seinää vasten on tilaa liikkua huomattavasti enemmän. Ainoa pikku ongelma on, että sänky on nyt osittain ikkunan edessä. Tähänkin on jo ratkaisu olemassa kapeamman sängyn muodossa, mutta se on sitten vähän pidempi ja monimutkaisempi juttu jonka kerron teille kyllä myöhemmin.

15 kommenttia:

 1. Ihanan värinen kaappi! Meillä oli myös pitkään sama ongelma makkarissa, että sängyn ohittaakseen piti kulkea sivuttain ja imurin kanssa hänkkäröiminen vei hermot niin, että melko harvoin tuli lopussa enää makuuhuonetta siivoiltua. Nyt sitten laitettiin sänky seinän viereen ja ikkunan alle, kuten teilläkin, ja heti helpottui kulkeminen, vaikka vähän vierastankin sitä, että sängyn molemmilla puolilla ei ole tilaa.

  Sellaista vielä kysyisin, että mikä taso teillä on keittiössä? :)

  VastaaPoista
 2. Upea tuo sininen kaappi ja nuo vanhat täkit ovat myös kauniita ihan noin pinona. Mulla on muuten käytössä tuollaiset samanlaiset kuin kuvan vaaleanpunainen. Sain ne aikoinaan vanhemmiltani joilla olivat käytössä. Nyt ovat jo aika huonokuntoiset, kangas niin kulunut että hiutuu rikki =/
  En muuten ymmärrä miksi makuuhuoneet on aina niin kamalan ahtaita, jopa uusissa taloissa.. vanhoissa varmaan siksi että sängyt olivat ennen paljon pienempiä.

  VastaaPoista
 3. Oi kun teillä on taas vaihteeksi kivan näköistä!

  Tästä saan itsekin pienen inspiksen järjestelylle. Meidän makuuhuone kaipaa järkkäilyä, mutta on jäänyt, koska olen laiska silittämään uudet verhot. Heh! Mutta nyt!

  Kiitos inspiksestä ja kauniista kuvista! =)

  VastaaPoista
 4. Järjestelemällä ja kokeilemalla monesta ongelmasta selviää.Niin,miksi makuuhuoneet ovat niin pieniä.Meillä vaihdettii 140cm leveään sänkyyn ja hyvin on sovittu siinä mukkumaan.

  VastaaPoista
 5. Ihanan raikasta!
  Nuo vaatekaapit on UPEAT!!! Siis aivan täydellisen väriset. Oletko ne maalannut itse?

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanan värinen ja kaunisjalkainen kaappi!

  VastaaPoista
 7. J, ne on sellaiset ikean halpistasot mitkä meillä keittiössä nyt on.

  Anrinko, olen. :-) Värimallin otin yhdestä keittiöni tuolista.

  VastaaPoista
 8. Voi miten kivasti tuo vihreä kaappi ja punainen sopivat yhteen! Tosi raikkaan näköinen huone!

  Ja nuo täkit *sydän*

  VastaaPoista
 9. Meillä nukutaan 120 cm leveässä sängyssä miehen kanssa ja vielä on sovittu:) Ja meillä on kanssa pieni makkari kun kaksi pienintä tytärtä nukkuu siellä myös (kerrossängyssä). Ensi syksynä ois toiveissa saada makkari vain minulle ja miehelle jos ja kun esikoinen muuttaa omilleen..

  Ja ihanat nuo vanhat täkit. Miten söpö värikavalkaadi! Hyvää naistenpäivää

  VastaaPoista
 10. Ihanan värinen kaappi!! Juuri tuollaista värisävyä olen etsinyt - vaan en ole löytänyt:( ...et pystyisi kertomaan värisävyn numeroa...?:)Kiitos!

  VastaaPoista
 11. Onko sun koti iltapäivälehdessä? :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos kiitos, kun jaksoit etsiä sävyn numeron!:)

  VastaaPoista
 13. JA taas, tuo kaappi on ihanan värinen. Hienoa tuo lehtijuttu. Harmi kun on mennyt ohi kokonaan. :( Teillä on todella kaunis koti. Kaikkineen kyltteineen ja yksityiskohtineen.
  JA jatkaa taas lukemista kun hakee vain kupposen kahvia.

  Petra

  VastaaPoista