perjantai 3. heinäkuuta 2009

Viilenee ja hiljenee


Viime yönä sai vielä nukkua ikkuna auki, mikä olikin melkein ainoa miellyttävä asia helteessä. Täällä on pitänyt kiirettä ulkoseinäremontin kanssa ja aurinkoisella säällä eteläseinän kimpussa ahkerointi on ollut kaikkea muuta paitsi mukavaa. Nyt ilmojen viiletessä remonttitahtimme kiihtyy ja blogaustahtini hidastuu. Koitan kuitenkin aina silloin tällöin ilmoitella teille tekemisistäni ja remontin valmistuttua palaan varmasti aivan yhtä suurella innolla, kuin tähänkin asti. Blogihiljaisuuden kestoa on tässä vaiheessa vaikea arvioida, mutta uskoisin olevani takaisin täydessä iskussa viimeistään elokuun alussa.

Nauttikaa kesästä armaat lukijani, se on kuitenkin vain kerran vuodessa!

4 kommenttia:

 1. No käydäänpä sitten aika ajoin kurkkimassa, onko uusia päivityksiä. Aivan valtavan ihana tää sun blogi, olet ihan mielettömän idearikas ja taitava tekemään kaikenlaista!

  Mukavaa heinäkuuta! Meilläkin ulkoseinäremontti oottelee.. ja moni muukin kohde, mistähän löytyis aika ja energia kaikkeen..

  VastaaPoista
 2. Hyvää remontointilomaa! Kaiholla jään odottamaan seuraavaa postaustasi.

  VastaaPoista
 3. Olen koittanut unohtaa tämän blogin remontin ajaksi, mutta kovin huonoin tuloksin :-) Huomaan ajattelevani tätä vähän tästä.

  VastaaPoista
 4. Hieno kuva, aivan upea tunnelma. Melkein haistaa ulkoa sisään soljuvan raikkaan tuulen.

  VastaaPoista