torstai 4. huhtikuuta 2024

Kasvihuonelavastus olohuoneessa

Uusimmassa Unelmien Talo&Koti-lehdessä on taasen minun tekemä ja kuvaama hauska diy-juttu, jossa tällä kertaa aiheena tällainen ihanan muodokas naruteline. Idea tähän tuli ihan omasta tarpeesta, kun kaipasin omaan kasvihuoneeseeni jotain nättiä narutelinettä ja keksin miten sellaisen voi tehdä itse. Tein telineen ja jutun jo tammikuussa ja ajattelin, että olisin päässyt sen stailaamaan ja kuvaamaan silloin jo kasvihuoneeseeni, mutta kuinkas sitten kävikään...

Silloin oli aivan liian kovia pakkasia ja kasvihuoneen ovi jäätynyt kiinni, joten piti ottaa luovat keinot käyttöön ja loihtia kasvihuone-olosuhteet olohuoneeseen. Onneksi sopivia materiaaleja siihen löytyi sisältä ja autotallista ja sain ainakin omasta mielestä ihan täydellisen kasvihuonefiiliksen luotua tuonne.

Olohuoneeseen sattui iltapäivästä myös kuvaamiseen erinomaisen hyvä valo ja pieni lavasteeni toimi oikein mainiosti taustana narutelineelleni ja kuvasta tuli mielestäni tosi ihana.

Otin silloin myös nämä behind-the-scenes-kuvat ihan sillä, että pääsen nyt huhtikuussa, kun lehti on ilmestynyt, näitä täällä blogissa näyttämään, että kuinka näitä lehtikuvia välillä täällä teen.

Mutta arvatkaapa olenko vieläkään päässyt tätä telinettä sinne kasvihuoneeseen nyt sovittelemaan? No en tietenkään, kun tuo talvi ei näytä sitten millään haluavan hellittää otettaan. Huomiseksikin luvassa taas lumipyryä tänne etelää myöten. Mutta jos nuo sääennusteet nyt yhtään kutinsa pitää niin ensi viikolla olisi todella kivoja kevätkelejä luvassa ja pääsisin vihdoin sinne kasvihuoneeseen sovittelemaan tälle paikkaa. 

I made this cute diy yarn stand for the latest issue of Unelmien Talo&Koti-magazine. Had the photoshoot back in Janyary and as you can see couldn't use my own greenhouse, so I staged it in the livingroom instead. Worked so well and the result picture is so pretty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti