perjantai 6. tammikuuta 2023

Paikka pikkutuolille

Ostelin joulun alla muutaman vanhan tuolin lisätuoleiksi juhlavieraita varten, mutta en ostellut mitä tahansa tuoleja, vaan valikoin sellaisia, jotka olivat mielestäni nättejä ja ihania. Ajatus oli laittaa kaikki tuolit sitten varastoon odottelemaan seuraavia juhlia, mutta en voinut vastustaa jättää pari niistä sisälle ja tässä toinen niistä.

Tuoli on muodoiltaan vaan niin nätti, että halusin sen jonnekin missä sitä voi sekä käyttää että katsella ja makuuhuoneessa sattui olemaan sille juuri sopiva nurkka, missä se on erittäinkin edukseen. 

Ihastuin tähän tuoliin alun perin siksi, kun olin ihan varma joskus nähneeni samanoloisen jossain kansallisromanttisessa maalauksessa en vaan yhtään saa päähäni, että missä, mutta ei sen niin väliä. Tuoli on todella vanha, mutta ihan hirmuisen tukevassa kunnossa ja sen alkuperäiseltä näyttävä verhoilukin on vielä pehmeä ja ihana. Tykkään sen siroista muodoista ja elegantista olemuksesta ja olen tosi tyytyväinen siitä, että joku päätti tällaisesta kaunottaresta luopua, jotta se löysi tiensä minun luokseni.

Ja nyt se näyttää niin ihanalta tuolla makuuhuoneen nurkassa ja sopii sinne niin hyvin, että ihmettelen täällä miksei tuossa aiemmin ole älytty pitää mitään tuolia.

I got this old chair for my Christmas dinner cause I needed extra seats and thought I'd just store it somewhere until the next party, but it looks so lovely I had to leave it inside and found a perfect spot for it here in the bedroom corner.

2 kommenttia:

  1. Viimein kommentoin,vaikka luen aina blogiasi! Oikein janoan postauksia ja olen iloinen siitä,että vielä voin niin tehdä ja nauttia.
    Olet ihana aito ja blogisi myös!
    Ammennan inspiraatiota ja jaan samanlaisen visuaalisen katsannon! Kiitos!

    VastaaPoista