maanantai 18. marraskuuta 2019

Kylttikaupan uutuudet 2019

Tänä vuonna pieneen kylttikauppaani tuli jouluksi kaksi uutuutta, joista tämä ensimmäinen on alun perin tilaustuote ystävältä. Heillä oli pienenä mummolan portaikkoon pappa tehnyt kyltin tällä tekstillä ja hän halusi nostalgisoida aiheella, kun alkuperäistä kylttiä ei enää ollut. Siinä kun ystävän kanssa kyltistä puhuttiin ja sille naureskeltiin päätettiin, että otan sen myös kylttikauppani valikoimiin. On jotenkin melko vahva tunne siitä, että tästä saattaa tulla varsin suosittu kyltti, jokainen jolle olen sitä näyttänyt on purskahtanut välittömään nauruun. Oivallinen lahjaidea kaikenmoisille pikkutarkoille mörökölleille tai muuten vaan rauhaa rakastaville.

Toinen uutuus liittyy siisteyteen, niin kuin jo moni muukin kylttini, mutta tämä ehkä kaikista selkeiten. Näiden suosiosta päätellen omien jälkien siivoamiseen kehoittavia kylttejä ei liene koskaan voi olla valikoimissani liikaa. 

Nämä ovat valikoimani normikokoisia ja hinnoiltaan molemmat 14€ kappale. Molempaa löytyy ensin muiden kylttien muassa myyntipöydästäni Parolan aseman joulumarkkinoilta, jonka jälkeen ne liittyvät kylttikauppani postitettavaan valikoimaan. Tosin tällä hetkellä postilakon vuoksi näitä saa tilattua vain pakettilähetyksinä (Postilla, Matkahuollolla tai Ärrä-pakettina. Markkinakiireistä johtuen en kuitenkaan toimita lähetyksiä ennen kun vasta 25.11. lähtien.)

P.s. Löytyy minulta sitten myös se "ken sotkee barbie siivoaa" -kyltti myöskin. Se ja pari muutakin vakiokylttiä ei vaan kerinnyt kuviin just nyt.

My this years selection in my little sign shop. Sold only in Finland at the moment.

4 kommenttia:

  1. Ihania, tekis mieli hankkia kaikki. Täytyy harkita ja pohtia tarkkaan ennen hankintaa :)

    VastaaPoista
  2. Kaikki kielletty on niin paras!!! Tykkään :)
    Älkää turhilla puheilla häiritkö työtä tekevää on myös niin super - se mulla on jo!
    Ihania kylttejä teet!!

    VastaaPoista