tiistai 19. marraskuuta 2019

Kaupan hyllyt täyttyy

Pikkuhiljaa alkaa Parolan asemalla myyntinurkassani hyllyt täyttyä myytävillä. Kävin pyhänä viemässä sinne jo yhden lastin ja asettelin niitä nätisti esille. Oli niin ihanaa laitella tuolla, etten nyt malttaisi sitten ollenkaan odottaa, että tulisi se lauantai vihdoin.

Keramiikkaa en ihan vielä ylimmille hyllyille laittanut, sillä aseman ohi kulkee joskus sen sortin tavarajunia, jotka mennessään jyristävät niin, että koko talo tärisee ja halusin olla ihan varma, ettei tuolta mitään matkusta lattialle asti jos tärinäjuna tulee. Mutta suurin osa onkin nyt tuolla alahyllyllä ja ylemmällä on esillä vain osa. ja todennäköisesti junan tärinä ei vaikuttaisi mitään muutenkaan, mutta pakko oli pelata tällaisen vähän neuroottisen kaupan tätin varman päälle vielä.

Kranssit ja koristeetkin on aseteltu paikoilleen, siis nuo vähän enemmän aikaa kestävät mallit. Tulossa olisi vielä vähän aitojakin havukransseja paria eri mallia ainakin. Ne taiteilen kuitenkin vasta ihan päivää ennen markkinoita, että ovat varmasti parhaimmillaan kun pääsevät uusiin koteihinsa.

Kylttihyllyynkin on vasta laitettu mallikyltit paikoilleen. Auto oli niin täynnä tavaraa tällä reissulla että kylttivarasto kulkeutuu asemalle vasta kun käyn viimeistelemässä nurkkani. Mutta nyt jo näkee, että varsin mehukkaalta tuo kokonaisuus näyttää vaikkei tila riitäkään enää ihan koko valikoimalleni hyllykössä. Loput valikoimasta on kuitenkin ripustettu siihen ihan vierelle, näkösälle, että varmasti silmään osuvat nekin siitä.

Ja sitten jos pistää silmään tuo tyhjä kohta pöydällä tuossa ikkunan edessä niin voin kertoa että siihenkin on täytettä vielä tulossa. Olen nimittäin myöskin tehnyt itse tuoksukynttilöitä myyntiin ja niiden myyntitelineen paikka on just tuossa. Koitan saada ne kuvattua täällä kotona vielä erikseen ennen kun markkinoille vien, kerron sitten enemmän siitä mistä ne on tehty ja mitä ne sisältävät.

My booth at the Parolan aseman joulumarkkinat is proggressing nicely. I've already added some of my merchandise there and styled the shop to it's prettiest. There's still more to come, I'm making some green wreaths and I have made some scented candles that I'll show you in my next post.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti