lauantai 14. syyskuuta 2019

Habitaren antiikkiosaston messutärpit

No nyt on Habitare-messut ystävän kanssa messuiltu ja kuten arvata saattaa viihdyittiin siellä tietenkin parhaiten antiikkiosastolla. Se ei ollut tänä vuonna suuren suuri (miksiköhän muuten?), mutta löytöjä siellä tehtiin siitäkin huolimatta. Ei siihen tarvita kun pari hyvää myyjää tuotteineen, niin johan on näillä rouvilla lompakot ojossa. Toinen meidän mielestä hyvistä osastoista oli Hamsterin pesä, eli Hamsterila, joka bongattiin näiltä messuilta jo pari vuotta sitten. Heillä on kivaa tavaraa laidasta laitaan ja myymälät sekä Keravalla että Joroisilla. Tykkäämme erityisesti näiden myyjien asenteesta tuoda myyntiin ihan kaikkea vanhaa, siinä missä monet keskittyvät liikaa vain antiikin pintamuotiin tai keräilyesineisiin.

Ja toinen ihan huippumyyjä messuilla on tietty ystävämme ja tuttumme Julia T:mi OldsCool.  Tämä viehkeä daami on uskomaton tehopakkaus jolla virtaa ja tyyliä piisaa muillekin jakaa. Hällä on aina ollut ihan älyttömän hyvä kirppissilmä ja tuuri löytää mitä ihmeellisempiä ja ihanampia asioita ja nyt hän uuden firmansa myötä on alkanut jakaa tuota onneaan myös muille. Kannattaa ottaa siis tuo e.m. linkin instatili välittömästi seurantaan.

Itse löysin hänen ihanalta pieneltä messuosastoltaan tuon kuvassa vasemmassa reunassa olevan vanhan pullokorin. Sain ostaa sen ilman tuota pulloa ja tulin siitä niin onnelliseksi, olen nimittäin koittanut noita tekstillisiä etsiä, mutta tuurini on ollut niiden suhteen vähän heikohko, kun aina tuppaavat olemaan joko liian rikki tai liian kaukana. Tämän löyön myötä päätinkin, että jos jotain olen etsimässä pitää kysyä aina ensin Julialta. 

Messut jatkuvat sunnuntaihin asti, joten jos et ole vielä kerennyt käymään, niin ehdit hyvin piipahtaa vilkaisemassa mitä löytöjä tuolla vielä on. Vinkkinä sanottakoon, että myyjät harvoin tuovat kaikkea kerralla ekana päivänä myyntiin, vaan ripottelevat aarteitaan päivittäin lisää loosseihinsa, että löytöjä voi tehdä ihan viimeisiin messuhetkiin asti.

The Habitare fair and it's antique section was small but good this year. Here's two of our favorite sellers there. 

1 kommentti:

  1. Messuilta saa aina kivoja vinkkejä kotiin sisustukseen.Habitareen en pääse, mutta kuvia on psljon näkyvillä instassa ja blogeissa.Sieltä sitten vinkkejä!

    VastaaPoista