sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Porstuan pieni joulupuoti

Sain vihdoinkin järjesteltyä porstuan pienen keramiikkakaupan joulumarkkinoiden jäljiltä taas nätiksi. Viikko siihen menikin ennen kun olin tarpeeksi rentoutunut ja terve. Markkinoiden jälkeen iskenyt flunssa verotti sen verran luomisvoimia, että lojuivat kaikki vaan laatikoissaan lattialla tähän asti, mutta nyt kun tuntuu taas paremmalta, sain pimeästä päivästä huolimatta stailattua tämän pikku puodin oikein söpöksi taas.

Olin hyvin osannut varautua jo markkinoiden suosioon ja myytävää jäi vielä ylikin sen sijaan että hyllyt nyt huutelisivat ei-oota niin kuin edellisinä vuosina on tupannut käydä. On niin kurjaa jos jotain mainostaa blogissaan ja sitten sitä ei myyntipöydästä löydykään. Siitä oppineena teen aina reilusti kaikkea, jotta riittää niillekin, jotka eivät markkinoille edes pääse. Joten jos siis mielit käsintehtyjä astioita, kylttejä, kukkaruukkuja tai kivoja joulukoristeita pukinkonttiin, laita viestiä postilaatikkooni (dgsisustusmania(ät)hotmail(piste com) ja piipahda putiikkiini ostoksille. Se on avoinna täällä Järvenpäässä sovitusti aina kun sinne haluaa tulla. 

P.s. Niitä tekemiäni rysävarjostimiakin löytyy vielä kaksi.

My little porch shop is stocked and ready for the ones that want to visit. The best place to get Christmas presents for those who love handmade items. 

3 kommenttia: