torstai 15. marraskuuta 2018

Terapiahuone

Näinä harmaina aikoina, kun kaikki vähäinen päivänvalovalo on yhtä synkkyyttä, on aivan ihanaa herätä pimeässä makuuhuoneessa ovensuusta tulevaan kirkkaaseen kajoon. Yläkerran aulan kasvilamput ovat  toimineet mahtavana mielenvirkistäjänä meille ihmisille. Ero masentavan väriseen päivään on tuossa tilassa todella suuri, siellä olo on kuin kesäpäivänä konsanaan. Sksi jokainen aamu odotankin aina sitä hetkeä kun lamput tuolla syttyvät ennen kun kömmin esille peittoni alta.

Aulan liinavaatekaappikin on osoittautunut käytössä ihan ylivedoksi, vanhaan verrattuna tämä nielee perheemme lakanavarastot kevyesti kauniisiin sisuksiinsa ja tilaa jää vielä vähän ylikin. Vieraspeitot ja muut ovat nätisti siinä vierellä, osa esillä ja osa rottinkiarkussa piilossa ja Ikeasta ostetussa rottinkikorissa lojuu ne jotka pesua odottavat.

Lattioille kävin ostelemassa Ikeasta noita juuttimattoja, jotka sopivatkin tilaan sentilleen seinästä seinään ja tuovat sinne vähän kokolattiamattomaista fiilistä. Viherkasvien, valojen ja näiden ihanien ruskeiden sävyjen kanssa tämä tila onkin ollut koko tämän syksyn ihan ehdoton suosikkini. Ette uskokaan miten tyytyväinen olen, että älysin entrata tämän tilan silloin syyskuussa, tästä on ollut nyt niin iso apu tässä kurjassa marraskuussa.

The upstairs lobby is the brightest place in this house. With the plant lights on it feels so good to walk in there every morning. When the outside is dark and grey all day it's so therapeutical to have a space like this where one can go and suck in the light and ambiance and feel so much more alive again.

3 kommenttia:

 1. Tykkään tuosta lattianrajassa olevasta ikkunasta. Juutti on materiaalina kyllä kiva :)

  VastaaPoista
 2. Miten muratti jakselee? Omat, parvekkeelta sisälle otetut, kuolivat kasvispunkkeihin männä viikolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen ilmestyi punkki-invaasio noin kahden viikon sisäälläolon jälkeen ja pistin sen takaisin pihalle, jonne se nyt hiljalleen jäätyy kuoliaaksi... :-(

   Poista