maanantai 5. marraskuuta 2018

Kun se mutkistuu niin se pitkittyy

Olin ajatellut, että uuden altaan asentaminen keittiöömme ei olisi mikään kovin iso projekti, mutta olin tyystin väärässä. Olin nimittäin autuaasti unhoittanut asuvani vanhassa talossa, jossa mikään, eikä sitten yhtikäs mikään ole suorassa ja varsinkaan tässä keittiössä. 


Joten kahden päivän tuskailun jälkeen allas on kutakuinkin paikoillaan ja toiminnassa, mutta muu osa kaapistoa on vielä kovin levällään. Ja koskapa tämä on jo nyt niin kovin vaikeaa niin ajateltiin että tehdään siitä nyt samaan konkurssiin sitten vielä vaikeampaa ja vaihdetaan myös  työtasot, ne kun ovat jo aika loppuun käytetyt ja kamalan näköiset jo nekin. Siinä sivussa pitäisi vielä suunnitella ja rakentaa tuohon altaan alle uusi kaappi, eli ihan pikku juttuja tässä...

Että ei se sitten ihan äkkiä käynytkään tämä pikku remontti keittiöön, mutta lohdutan itseäni sillä, että sitten kun se on vamis niin siitä tulee varmasti tosi upea. Uudet tasot on jo tilattu ja nitä odotellessa voinkin hetkeksi keskittyä johonkin muuhun ja antaa tämän projektin odotella vähän keskeneräisenä sen aikaa. Ei se tuosta minnekään karkaa kumminkaan.

P.s. Tuo uusi allas on IHANA! Se on kaikkea sitä mitä unelmoinkin ja vielä enemmän. Siinä tiskaaminenkin on muuttunut jo iloksi.

The little kitchen reno was not so little after all. I had totally forgotten that in an old house nothing and I mean nothing is straight or leveled. It took us two days just to get the sink somehow in and after it was there we had an idea to order new countertops as well. So it'll take a couple of more weeks until this little project is finished. But so far so good, I really love the sink, it's everything I dreamed of and more.  To be continued...

2 kommenttia:

  1. Ihana allas!
    Sopii tuohon keittiöösi hyvin.
    Mökkikeittiössä meillä on samanlainen ja tiskaus on ilo.😊

    VastaaPoista
  2. Allas on todella upea ja eikös se sanontakin ole, että hiljaa hyvä tulee! Tai tässä tapauksessa hitaasti ja upeeta!

    VastaaPoista