maanantai 16. lokakuuta 2017

Välillä vähän printissä

Olen tässä viime aikoina ollut aika kivasti edustettuna erilaisissa julkaisuissa joko itsenäni tai tekemisinäni tai molempina. Itse kun tykkään lehdistä ja kirjoista aivan erityisesti on vallan hauskaa päästä välillä itsekin mukaan sellaisiin.

Unelmien Käsityöt-lehdessä on minusta alkukesällä tehty haastattelu sekä pieni diy-ohjeeni lehden lukijoille (mutta siitä en tässä hiisku kun lehti on vielä myyntihyllyissä). 

Sitten Nukkekotiyhdistyksen jäsenlehteen tehtiin juttu barbietalostani elokuussa. Sen huomasitte tekin kun rakentelin täällä kiivaasti taloa valmiiksi. 

Astioitani on taas vilahdellut esim. viimeisimmän Glorian kodin jutussa Stellan kotoa. Siellä on mitä ihanimmassa astiakaapissa vinot pinot minun käsieni tuotoksi ja ne näyttävät siellä NIIN hienoilta, että ihan ihmettelen täällä että minunko tekemiäni ne noin nätit on? 

Astioitani on myös käytetty ruokastailauksissa tässä vastailmestyneessä Kaisa Niemisen toimittamassa Kasvisruokaa! -kirjassa. Olen ihan pähkinöinä siitä miten ihanilta astiani tuollakin näyttävät erilaisten kauniiden einehien alla. 

I've been presented in some publications lately, some of me and my doings and some of my hand made pottery and barbie house.

6 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon. Olet kyllä kaiken huomion tekemilläsi asioilla ansainnut.

  VastaaPoista
 2. Pistätkö tietoa missä olet myymässä astioitasi ennen joulua ? jos vaikka joku paikka olisi lähellä : )
  Anne

  VastaaPoista
 3. Olen bongaillut astioitasi useammastakin lehdestä, hieno juttu. :) Jäi vähän harmittamaan, kun en ostanut niitä blogikirppikseltä, mutta ehkä tässä vielä tulee uusi tilaisuus.

  VastaaPoista
 4. Astiasi ovat niin kauniita, ihanaa, etteivät ole jääneet huomiotta <3

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa, että tekemisesi huomataan nyt muuallakin ja muutkin kun blogin lukijat saavat nauttia taidoistasi :)

  VastaaPoista