maanantai 30. lokakuuta 2017

Muutoksia ja pysyviä asioita

Tein keittiöön pienen muutoksen kun kaipasin vähän pehmeämpää värimaailmaa oven ympärille. Paikalla ennen olleet punaiset vanha sammutin ja emalikyltti vaihtuivat roikkokoreihin ja tuoreempaan emalikylttilöytöön. Nyt on väriharmonia enemmän makuuni ja nurkka silmiini piristyneempi.

Haluaisin keittiössä muuttaa enemmänkin, mutta toistaiseksi en ole vielä keksinyt että mitä muuttaisin. Pari asiaa seillä kuitenkin on sellaista jota ei voi ikinä muuttaa.

Toinen on tämä vinon oven kiinnipidossa avittava vanha lapseni spiderman-kylpytakin vyönauha joka me laitettiin tuohon silloin kun tänne muutettiin reilu kymmenen vuotta sitten. Tarkoitus oli joskus löytää parempi, mutta kun tuo on ajanut asiansa niin hyvin niin sehän on silloin paras eikä muuta tarvita. Ovi pysyy hyvin kiinni kun nauha vähän kinnaa sitä yläreunastaan.

Ja toinen mitä en ikinä varmaan muuta on tämä siskoni joskus vuosia sitten askartelema keraaminen joulukoriste ovessa. Syy miksi sen täytyy ovessa olla on sen vieno kilkkaus ovea vasten johon olen syvästi tykästynyt. Olen koittanut joskus ottaa sen pois, mutten voi olla ilman sitä ääntä. Tietää heti mikä ovi kävi kun sen äänen kuulee.

Made a few changes in the kitchen around the door. Took the red things away and put more subtle things there instead. Now it looks better to my eyes.
While something changes there's things there I can never change. The old belt of my sons spiderman robe he had when he was a little boy is helping to keep the door shut and was supposed to be a temporary solution to the problem, but has been there over then years now. Why change something that works so well. 
The other thing that'll never change is the ceramic heart my sister made me one christmas. It makes such a nice sound when it clings against the door. I've gotten so used to hearing it that it feels too weird without it now, so there it stays.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti