tiistai 16. toukokuuta 2017

Aidan toiselta puolen

Kompostinurkan remontti on edistynyt jo huimasti. Aitakin on jo valmiina. Rakensimme sen tuosta kaapin seinästä talon seinään ja itse kaappi saa toimia osana aitaa myös. Mitä sitä suotta lautaa tuhlaamaan kun voi tehdä näinkin. Lopputulos toimii mielestäni tosi hyvin. Korkeutta sen verran että tuolla takana voi puuhastella ilman uteliaiden katseita eikä pikkukoiratkaan pääse karkuun (ei yli eikä ali).

Laitoin autotallin eteen nyt myös paremman paikan lorvia kun jotain askarrellaan tai kun kesäisin viskomme tuossa mökkitikkaa tallin oveen. Nyt on istuimet kahdelle ja paikka kahvikupille kun semmoisia tarvitsee.


Aidan toisella puolen istutuspöydän yläpuolelle asensin pienen hyllyn. Nyt hyllyllä olevat kukkapurkit näkyvät hauskasti myös aidan yli tälle puolelle ja tekevät vähän runsaampaa fiilistä tuohon nyt vielä muuten kovin paljaaseen seinämään.

Huomenna ehkä on sitten tuo toinenkin puoli vihdoin kuvauskunnossa. Pari pikkuista juttua askartelen kaappiin vielä ja sitten pääsen esittelemään sen tänne blogiinkin.

The fence is now ready and the view from the other side looks like this. I like it a lot now, it gives shelter to whats behind and separates the parking area from the garden area nicely. 
I put there two seats and a small coffee table so that whenever we do something in the garage or outside we can sit there and relax.
Fun detail; the shelve on the other side of the fence shows off whats on it on this side too. 
Next post is going to be from the other side and the new garden tool shed insides and all.

1 kommentti: