tiistai 29. marraskuuta 2016

Joulu tulkohon tupahan

No nyt on vihdoin aika ja aikaa alkaa koristamaan kotia lisää joulua varten. Laitoin jo viime vuonna yläkertaan johtavan portaikon kaiteeseen keinohavunauhoja ja koskapa tykkäsin siitä jo silloin niin paljon niin laitoinpa sitä sinne tänäkin vuonna.

Mielestäni tuo havu on kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan kauhean juhlava ja lämmin koristus, eikä oikein kaipaa kauheasti mitään muuta ympärilleen. Yksinkertaisella elementillä saa joulun tuntua juuri niin vähän tai paljon kun haluaa ja minähän haluan yleensä aika paljon, mutta ei liian kirjavasti.

Pieni poropäinen kenkälusikkakin sointuu nyt vuodenaikaan erittäin kivasti, vaikka onkin esillä ympäri vuoden. Korissa tönöttäessään on hauska pikkuinen joulumielen kohottaja tuossa.

Vanhat junalyhdytkin näyttävät havukranssin kera kovin ryhdikkäiltä ja juhlavilta. Kaikissa on vihdoin myös paristokynttilät sisällään, mutta eiväthän ne tietenkään näin päivänvalossa näy.

Helposti tuli portaikkoon joulufiilis ja aika vähällä vaivallakin. Tovi piti vain ensin oikoa säilytyksessä linttaantuneita havunauhoja, mutta muuten meni oikein joutuisasti tuo ripustelu.

The simplest way to get Christmas feel is to add some green garland in to the room. I had these fake spruce garlands up here last year too and liked it so much then I decided to use them here again this year. Fast, simple and very festive without being too much.

2 kommenttia:

  1. Tuo teidän portaikko on kyllä maailman sympaattisin! Istuisin varmaan vaan päivät pitkät viltin ja kirjan kanssa ja fiilistelisin tuota tunnelmaa! :)

    VastaaPoista
  2. Tuo kenkälusikka on tosi ihana <3 Kaunis tunnelma portaikossanne!

    VastaaPoista