perjantai 29. toukokuuta 2015

Sinäkö se oot? Hae StyleRoom bloggaajaksi!


Hei sinä sisustus / kotiaiheista blogia kirjoittava. Haluaisitko mukaan Suomen mukavimpaan sisustusyhteisöön bloggaamaan? StyleRoomissa on nyt avoin haku päällä johon kuka tahansa voi osallistua, siis ihan kuka tahansa. Mukaan haetaan aivan kaikenkokoisia, tyylisiä ja näköisiä blogeja, joten rohkeasti vain tyrkylle sieltä, sisustaminen kuuluu kaikille!

Klikkaa tästä hakusivulle.


Bloggaaminen voi välistä olla kovin yksinäistä puuhaa. Itse liityin StyleRoom-blogeihin saadakseni oman blogiperheen ympärilleni.  Mukavia ja iloisia ihmisiä joiden kanssa jakaa tämä bloggaajelämä ja sen mukanaan tuomat asiat eikä vain lilliä yksinään internetsin valtavassa blogiavaruudessa. Lisäksi päätökseeni vaikutti isosti se että sain tämän kautta managerikseni ison mediatalon joka avittaa blogini markkinoinnissa ja järjestää kivoja ja sopivia yhteistyökuvioita valmiiksi. Ja koskapa StyleRoom oli jo entuudestaan minulle tuttu ja mukava paikka hengailla, en miettinyt kahta kertaa kun kutsu kävi. On niin hienoa saada olla mukana tässä positiivisessa ja lämminhenkisessä yhteisössä myös näin mentorina, auttamassa tarvitsijoita ja luomassa hyvää ja kannustavaa henkeä.

Joten jos alkoi tuntua siltä että haluat liittyä minun, Vihreän talon Annikan, Tarja's Snowlandin ja Hunajaista Riikan mukaan, niin hipsaise vilkaisemaan tuota hakusivua. Ei se ota jos ei annakaan, aivan kaikki hakemukset huomioidaan, lukijamäärillä ei ole väliä.

Just letting people in Finland know that StyleRoom Finland is looking for new bloggers to join their   blog community. 

3 kommenttia: