maanantai 25. elokuuta 2014

Kesäjuhlat Vihreäs talos

Taas oli asuntovaunu parkattu pellonlaitaan ja Vihreän talon kesäjuhlat saattoivat alkaa.
Ehtoisa emäntä oli tällä kertaa kattanut juhlapöydän puuvajaan ja kyllä oli taas paikat niin nättinä että!

Jokainen vieras oli tuonut mukanaan herkkua jos toistakin ja niistä katoimme kyllä sellaisen pitopöydän ettei paremmasta väliä. Maistelimme ja ihastelimme ja reseptejä vaihdeltiin ja jokainen ahmi itsensä niin täyteen kun vain uskalsi. Kyllä tuolla kuulkaas vatsanahat naukuivat tuona iltana.

Illan ohjelmassa oli tälläkin kertaa tietysti bingomestarin eli Muita ihania blogin Tiinan pitämä bingo. Itse en vieläkään saanut sitä bingoa vaikka kuinka yritin, mutta ehkä se vihdoin ensi kerralla on minunkin vuoroni. Onneksi se ei jaksanut paljoa harmittaa kun bingoemäntä oli niin hersyvän ihana ja loppujen lopuksi kaikki päätyivät saamaan palkiontoja.

Oli kyllä kerrassaan taas niin mukavaa. Ja se kamerahan minulta taas tapani mukaan tämän hetken jälkeen jonnekin unehtui, mutta ei se haittaa. Muutama kuvakin keertoo enemmän kuin tuhat sanaa. 
Kesä, Vihreä talo ja viljapelto.

It's time to party! The annual Vihreän talon kesäjuhlat (Green house summer party) were held last weekend. The hostess had decorated the firewood storage hut in to a magical party space. There was food more one could ever eat and bingo, hosted by Muita ihania's Tiina where everyone won.
Perfect ending to this summer, sleeping in my caravan by the oat field.

1 kommentti: