perjantai 7. maaliskuuta 2014

Ripaus luksusta

Kävin tammikuussa Vallilassa tutustumassa Designer's Guildin showroomiin muutaman muun bloggaajan kanssa. Saimme tilaisuuden jälkeen valita lahjaksi tyynyn mallistosta ja oma suosikkini oli tietysti tämä Christian Lacroixin "London multicolore" -malli.

Muutaman viikon odottelun jälkeen posti toi paketin ja täytyy sanoa että hyvin tyytyväinen olen valintaani. Tyynyn union jack puoli natsaa sisustukseeni niin loistavasti ja toinen puoli taas antaa sisustukseen ihan erilaista, paljon jännittävämpää särmää.

Ainoa haittapuoli tyynyssä on se että taloudessa muutkin ovat huomanneet sen ihanuuden. Pikkukoira parkkeerasi heti ahterinsa siihen ja hetken päiväunien jälkeen alkoi uteliaana nuuhkia tyynyn tereitä. Ja koskapa tuo pikku sisustusassistentti on jo monesta sohvatyynystä tereet nätisti kalunnut irti päätin viedä tämän tyynyn hieman parempaan turvaan ennen kun sekin uudistetaan mukavan räjähtäneeksi.

I got this beautiful Christian Lacroix for Designer's Guild pillow as a gift from visiting their showroom in Finland at Vallila Interior. I must say I'm very happy how it matches my decor, especially the union jack side. However I'm not happy that this particular dog in the picture above loves to chew pipings. It is his special hobby. He's destroyed many pillows in this house by removing all the pipings from them. I'll have to keep this pillow out of his reach or otherwise it'll get very shabby very soon. 

11 kommenttia:

  1. Hei, kaappi on valmis :) Onko sen valmistuminen mennyt minulta ohitse vai oletko unohtanut postata asiasta?
    Kurkkaappa muuten minun blogista hauska lattia idea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulta on mennyt ohi http://diagnoosisisustusmania.blogspot.fi/2013/11/no-tulihan-siita.html

      Poista
    2. No niinpäs on käynyt. Komea kaappi ja hienot kahvat. Sopii tuonne nurkkaansa loistavasti ja en voi kuin kuvitella kuinka paljon sinne saa hillottua tavaraa ;)
      Myös tyyny on hieno. Mahtavasti voi vaihtaa tunnelmasta toiseen samalla tyynyllä.

      Poista
  2. Upeaa, tyylikästä ja hienostunutta kerrassaan ♥

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana tyyny! Mulle kans! Googlasin sen, ja hinta yhdessä nettikaupassa oli 148 e (ja toisessa 90 £). Mitä materiaalia päällinen on? On aika suolanen hinta kuitenkin "vain" tyynylle..

    Terkkuja!
    Kata

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisko tuo puuvillakanvaasia. En löytänyt materiaalilappua siitä muuta kun että "dry clean only".

      Poista
  4. Ihana tyynyterroristi ♥ ☺

    Ihana blogi, täällä on ihania ideoita ja kuvia!

    VastaaPoista