sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Lisää neliöitä

Nimittäin kuviini. Ostin juuri itselleni uuden käytetyn kameran ja sain siihen lainaksi laajakulmalinssin joten nyt voin ainakin hetken kuvailla niin että näkyy vähän enemmän kuin ennen.
Tässä vähän enemmän kuin ennen keittöstä tänä aamuna.

I got my self a new used camera and borrowed a wide angle lens so for at least a while now I can present you a little bit wider images of my home. Beginning from the kitchen.

14 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä todella kaunis keittiö!

  VastaaPoista
 2. Kaunis keittiö todellakin ja sinullakin nuo ihanat vanhat kaapit!Vähän tällaista tunnelmaa yritin luoda apukeittiööni.Ehkä hiukkasen onnistuin :) Käypä kurkkaamassa !
  Löytyisiköhän meiltäkin tuollainen objektiivi...?

  VastaaPoista
 3. Hyvältä ja kodikkaalta näyttää! Laajakulmalinssi näyttää enemmän, mielenkiintoista!

  VastaaPoista
 4. No johan on laajakulma! Mikä linssi?

  VastaaPoista
 5. Rennon tyylikkään viihtyisä kyökki!

  VastaaPoista
 6. Oih, laajakuvalinssi ... huoh...ja keittiö on ihana. Tätä käyn sitten katselemassa mieheni kanssa, kun meidän keittiöremontin aika koittaa :) Lattiaa olen varsinkin miettinyt näin. Minkä päälle teillä on maalattu?

  VastaaPoista
 7. Sun tyylisi on kyllä ihailtavan johdonmukainen! Itse tykkään niin monenlaisesta, kaksonen kun olen, että pakko sisustaa eri huoneetkin erilaisiksi ;D! Hullua mutta totta!

  VastaaPoista
 8. Mitäs matskua (ja kenen valmistajan?) se tämä keittiön lattia onkaan? Meillä on mustavalkeaa ruutua, mutta tämä näyttää ihanasti harmahtavalta.

  VastaaPoista