keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Eteisessä

Maalattuani eteisen lattian kuviolliseksi aloin pohtia perheessämme jatkuvasti olevia talvivaatteiden säilytyspulmia. Kolmihenkinen perheemme osaa tukkia kaiken vapaana olevan tilan hyvin tehokkaasti useilla takeilla ynnä muilla talvisilla tarvikkeilla. Edellinen naulakko oli tarpeisiimme aivan liian pieni ja pian löysinkin kirpparilta tilalle hieman sopivamman. Tilaan tarvittiin vielä jonkinlainen säilytysratkaisu ja se löytyikin läheltä kun työhuoneen hyllykkö muutti lehtitelineen tieltä eteiseen ja sopivasti löysin omista varastoistani siihen vielä laatikotkin.

(Ja vaikka tämä nyt kivalta ja toimivalta näyttää niin tunnustan silti että kuvausta varten poistin tuosta neljä toppatakkia, kolmet kengät ja useammankin kaulaliinan.)

Since I painted the floor in this hall I wanted to do something about the old coat rack and storage too.
I found this vintage coat rack from a fleamarket and the shelve moved here from the work room. Luckily I had these boxes that fit it perfectly.
(And even though it looks nice now, I must admit I had to clean out several jackets, shoes and scarfs to take these pictures.)

19 kommenttia:

 1. Näyttääpä kivalta!Samainen tila on itselläkin mielessä.Uutta kotia asutettu pari viikkoa ja kaikki muu jo pyörii paitsi eteisen vaatesäilytys..Mistä olet löytänyt tuon kenkähyllyn?Tosi kiva,vähän reilumman kokoinen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kenkähylly on itseasiassa vanha autokorjaamon työkaluhylly :-)

   Poista
 2. Kiva ratkaisu..meilläkin näkyy toppatakit sun muuta kun on avonainen naulakko..ja usein hattuhyllyltä löytyy kaikenlaista mm, mainokset, tumput, pipot sun muut on siellä sikin sokin ja tietty minun käsveska..ja muut kauppakassit..sitten tuskastuin näkyviin tumppuihin ja laitoin vaatenaulakon alle puisen kannellisen laatikon jonka maalasin valkoiseksi..toimii siinä ja se mikä ei näy ei häiritse..

  VastaaPoista
 3. Näpsäkkää, kätevää, toimivaa ja kaunista.Näyttää tosi mukavalta ja persoonalliselta.Ja taasen näämme senkin ettei todellakaan tarvitse 'käydä kaupan kautta' mikäli haluaa kotiin muutosta.Hieno kokonaisuus:)
  -Sari-

  VastaaPoista
 4. kaunis kokonaisuus, mutta todellisuus on aina vähän karumpi ;)
  Kivannäköinen kun kaikki laatikot ja korit on erinäkösiä !

  VastaaPoista
 5. Arvaapa vaan mikä ongelma hukata parinkymmenen neliön pikkumökkiin naulakko....jota sinne ei mahdu ja jota siellä ei ole, ilmeisesti ei tulekaan...pitäiskö ulos rakentaa satunnaisille takeille joku kaapin tapainen??

  Hyvin onnistuit ratkaisemaan oman pulmasi ☺

  VastaaPoista
 6. No jo minä aattelin, että on vähän vaatetta naulakossa, näin talvisaikaan kolmihenkisellä perheellä :D. Kiva eteinen ja varmasti toimii! Lattia on parasta!

  VastaaPoista
 7. Hienon näköistä, olipa hyvä idea tuo kaappi jonne mahtuu sisälle säilytyskorit :) Sellaistahan se tämä kuvaaminen, välillä on vähän pakko karsia ylimääräisiä pois, hih!

  VastaaPoista
 8. Kiva kenkäteline! Mun mielestä se on aina ongelmallisin esine eteisessä, koskaan en oo hyvännäköistä ja oikean kokoista löytänyt...

  VastaaPoista
 9. Eteinen on kyllä ikuinen murheenkryyni! Meillä vielä on suora näkymä olohuoneen ruokapöydän äärestä eteiseen ja tuulikaappiin - jonka ovi ei mahdu kiinni, kun niitä kenkiä ja takkeja on sielläkin niin julmetusti. Kivannäköinen ratkaisu tuo teidän!
  Mukavaa loppuviikkoa sinne!

  VastaaPoista
 10. Ihmettelinkin, että oletko yksin asuva, kun eteisessä oli niin vähän tavaraa.

  VastaaPoista
 11. Hyvältä näyttää! Pian tuleekin jo kesä ja ne toppatakit sekä kaulaliinat saa piilottaa pidemmäksi aikaa.

  VastaaPoista
 12. Tosi ihana eteinen :), kaunis lattia ja muutenkin kokonaisuus rauhallinen, vaikka vaatteita puuttuu :)).
  Eteinen on aina ongelmallinen, mutta kauniilla väreillä ja tavaroilla saa katseen kiinnittymään niihin eikä vaatepinoon.

  VastaaPoista
 13. Kauniin väriset sävyltään lämpimät seinät :-) Muistatko mikä on sävy? Oma eteinen kaipaisi jotain virkistystä kylmän maalarinvalkoisen tilalle.

  VastaaPoista
 14. Huomaan palaavani näihin kuviin uudestaan ja uudestaan. Kaunein eteinen ikinä!

  VastaaPoista
 15. Olipas kiva keksintö, kun kaikki laatikot ovat erilaisia :)

  VastaaPoista