perjantai 9. marraskuuta 2012

Kuusenkoristuksia

Yksi työhuoneen miljoonalipaston laatikoista on pyhitetty kuusenkoristeille. Siellä ne majailevat odotellen joulunaikaa ja kohta pääsevät taas toimeensa puun oksille roikkumaan.
Aion tänä vuonna jatkaa männä joulun teemaani koristeiden osalta. Halusin kuuseeni lisää jotain vanhaa ja eriskummallista joten ostostelin Etsy:stä vanhoja kenkäkaupan hintalappuja, karnevaalipilettejä sekä maitopullojen korkinsuojia joihin liimasin narut väliin.
Tykkäsin tosi paljon viime vuoden joulupuustani, mutta olen varma että tämän vuoden puu pesee sen laudalta mennen tullen.

I store the decorations for my Christmas tree in the chest of drawers in the work room. This year I decided to add something to the collection so I shopped a little at Etsy and got myself some nice vintage shoe tags, carnival tickets and milk bottle caps. 
I loved the tree I had last year, but I know I'll love this years tree even more.

13 kommenttia:

 1. Voi että - minä tykkään kelloista. Juuri tuo kannellinen, jossa on kukkakuvio on semmoinen jolle mielelläni tarjoasin rakastavan kodin, mikäli siitä raaskisit luopua kohtuullista rahallista korvausta vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä raaski omistani luopua. Nuo ovat ihan halpiskelloja, muutaman dollarin maksoivat kappale ebay:ssa.

   Poista
 2. Ooh, kertakaikkisen nerokkaita joulukoristeita! En malta odottaa näkeväni kuvaa teidän joulukuusesta koko komeudessaan :)

  VastaaPoista
 3. ihan mielettömän hienoja koristeita. onnittelut!

  VastaaPoista
 4. Huippu idea, taas jälleen! Sulla riittää noita nerokkaita oivalluksia ja löydät mitä ihmeellisimpiä asioita ja tavaroita. Tulevan joulun kuusi on varmasti mahtava! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Viime joulun kuusi oli upea, mutta tätä tulevaa odotan jo jännityksellä!!

  VastaaPoista
 6. Oh miten hauska puu!! Hitsi, kun ei kyllä sovellu väriajatuksiini ollenkaan näiden visioiden kopioiminen! Noh, ens vuonna sitten ;)

  VastaaPoista
 7. Tämä blogi on ihan must juttu tarkistaa joka päivä.Kiva ihailla kauniita kuvia ja vaihtelevia sisustuksia,somistuksia ja lukuisia ideoitasi. Kiitos et jaksat meitä ilahduttaa. Aila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi kun luet tätä blogia. Teille minä tätä teen :)

   Poista
 8. Etsyn kanssa pitää olla varovainen, vähän väliä tulee ostettua jotain ihanaa ja "tosi tarpeellista" :)

  VastaaPoista
 9. olet kyllä kieltämättä uskomattoman idearikas. ideoita loputtomasti, eikä asiat toista samaa kaavaa, sinuun ei vain voi kyllästyä.

  VastaaPoista