keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Joulupuumetsällä

Kuinka ollakaan, ostin sitten taas uuden joulupuun. Vasta pari vuotta sitten ostin muovikuusen ja nyt taas...  Hups. 
Täytyy kyllä myöntää, että olen hieman perfektionisti omien joulupuideni suhteen ja kun pari vuotta sitten jouduin olosuhteiden pakosta muovikuusen hankkimaan en ollutkaan hankintaani aivan täysin sydänjuuriani myöten tyytyväinen. Salaa olen katsellut muovipuita sillä silmällä koko ajan. Ja tänään ihan vahingossa vastaani tuli se vieläkin täydellisempi muovipuu.
Ja se mikä tekee tästä puusta täydellisemmän kuin edeltäjänsä, ovat nämä aitoja neulasia imitoivat oksankärjet. Vaikka puu onkin sisäosiltaan sitä tavallista tylsää tekohavuhöttöä näillä oksankärjillä se näyttää lähietäisyydeltäkin vielä siltä kun saattaisi ollakin aito. Puun väri on myöskin aidompi, ei niin tekovihreä kun edeltäjänsä.
Ja vaikka se nyt nököttääkin tuolla olohuoneessa, en ihan vielä aio joulua tänne laittaa. Puu menee vielä muutamaksi viikoksi takaisin laatikkoonsa ja minä jatkan normaalia marraskuun viettoa.

Just bought myself another artificial spruce for christmas. I wasn't supposed to but I couldn't help myself. When I saw how authentic this tree looked, even from close I knew I just had to have it. 
And even though it now stands in the living room, I'm not going to start Christmas yet. I'll put it away for a couple of weeks and get it out closer to christmas.

22 kommenttia:

 1. Mistä???
  Ensimmäinen kuusen näköinen kuusi!

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava! Mäkin haluan tietää, mistä noita saa?!

  VastaaPoista
 3. Tuollaisen "teko"kuusen minäkin kelpuuttaisin, ainakin kuvassa on tosi aidon näköinen.
  tiinaliisa

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Näin tällaisen pari vuotta sitten eräässä kahvilassa ja menin kysymään että mistä olette hankkineet. "Tän toi omistaja joskus 20 vuotta sitten Ruotsista" no just... Mutta siis mulla on toivoa! En ole muovikuusta hankkinut kun ei niillä ole mitään tekemistä kuusen kanssa. Mutta juuri tällainen, juuri tällainen olisi hyvä. Missäköhän olis lähin K-rauta....

  VastaaPoista
 5. Huhu, hetken jo ajattelin että mitä tää mania nyt meinaa, mutta sitten luinkin että laatikkoon vielä menee :)

  VastaaPoista
 6. Ihana!
  Tää mummo on suunnitellut jo pari joulua sitten luopuvansa oikeasta kuusesta ja hankkia vaivattomamman version.

  Kuusi on aina ollut mulle tosi tärkeä osa joulua, mutta nyt kun omat lapset on jo isoja ja lapsenlapset ovat vain käymätieltään sulostuttamassa mun jouluani niin taidan jättää neulasrumban jo osaltani menneisyyteen.

  Riittäsköhän mummon rahat tuohon... paljonko kustansi?

  VastaaPoista
 7. Joo, toi on hyvä ja niin aidon näköinen . Nyt kun luen näitä sun kommentteja , niin tosi monella on ,- tai aikoo hankkia tekokuusen . Luulin olevani ainoa " outolintu " jolla on TEKOKUUSI , ha ha ha
  Mun on aika hyvä , muttei tuon veroinen . Pitääpi käydä katsastamassa

  VastaaPoista
 8. Lisää todella aidon näköisiä kuusia löytyy www.perfecthome.fi. Vaikka hinta on kallis, on noilla Perfect Homen kuusilla 10 vuoden takuu, joten 10 vuodessa vuotta päälle se on vähemmän kuin aidon harvan torikuusen, 50-100 euroa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi minulla ei ole varaa tuollaiseen. Kuvassa näytti täydellisesti aidolta (harmi ettei voinut zoomata ihan lähelle).

   Poista
 9. Hobby Hallillakin on tuo sama kuusi kuin K-raudassa, luultavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole sama. Hobbarin kuusi oli vähemmän aidonnäköinen. Kävin nimittäin vilkaisemassa sitäkin ;)

   Poista
 10. Viime vuonna eipäs-juupas teko-aito -väittely kääntyi muovisen puolelle... voi kohta käydä samoin kuin sinulle...voi olla että käyn tässä lähi päivinä K-Raudassa :D

  VastaaPoista
 11. voi vitsi, toivottavasti se hobbarin kuusi ois kuitenkin ok, sellainen ois postissa.. tuo kuusi on kyllä upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin vilkasin tuota Hobbarin kuusta ja taidan tilata sen, vaikka ei yhtä hieno olekaan :)

   t: se mummo

   Poista
 12. Siis K-rautaan kipikapi. Nyt minäkin jo saattaisin hyväksyä tekokuusen :)

  VastaaPoista
 13. Minkä kokoinen tää on? Edellinen alkaa olla aika räpsikäs jo, mutta kun on niin kivan kapoinen pieneen kotiin. Allergian takia kun muovinen on oltava, ni näyttäs ees aidolta.

  VastaaPoista