torstai 6. syyskuuta 2012

Myyty!

Tämä kauppa on auki tarvitseville, niille joilla näitä ei vielä ole. Niille, joiden sängyt itkevät kylminä öinä ja niille jotka kaipaavat paksun vanhan täkin halausta. Nille, jotka eivät mistään ole omaansa vielä löytäneet.

Tässä kaupassa ei ole tärkeintä nopeus vaan tarve. Homma toimii kuten ennenkin eli "anomukset" osoitteeseen dgsisustusmania(ät)hotmail.com. Perustele tarpeesi täkkiin jonka haluat ja se saattaa matkata juuri sinulle. Täkkikaupan idea on auttaa niitä jotka eivät täkkejä muualta ole löytäneet ja kovasti sellaista havittelevat. Älä jätä "anomustasi" tämän postauksen kommenttilootaan kiitos. 
En yleensä vastaile kaikkiin täkkikaupan sähköposteihin, ellei niissä erikseen kysytä jotain tmv. Vastauksen saavat vain ne joille täkit matkaavat.


Täkit myydään "as is", eli siinä kunnossa kun ne minulle tullessan ovat. Täkit ovat poikkeuksetta vanhoja ja käytettyjä. Puutteita ja pölyä saattaa olla ja onkin, ihan kaikkea en itsekään huomaa. Koitan kuvauksissa kertoa mahdollisimman tarkoin kunkin täkin osalta. Itsellä taloudessa koiria joiden karvoja varmasti kulkeutuu  mukana, vaikken niiden turkkeja tarkoituksella täkkeihin käy erikseen hieromassa. En tee täkeillä voittoa vaan myyn ne siihen hintaan kun olen ostanutkin.

Postimaksut maksaa ostaja ja hinnat tarkistan postin puntarista enkä peri pakkauskuluja.

Tämä täkkikauppa on auki viikon, eli 13.9.2012 (puoleen yöhön) asti. Täkkikauppa on nyt suljettu.


Ja sitten ne myytävät täkit:
Punakirjava puuvillatäkki. Tämä on ollut pari vuotta minulla itselläni käytössä (ei kovin aktiivisessa). Väri hieman tummemman punainen kuin kuvassa.
Melko painava. Koko 125 x 180cm. Puutteet: Täyte kinttaantunut koko peiton alueelta.
Hinta 5€

Viininpunaisen verenpunainen täkki (tummempi kuin kuvassa) Todella painava, aito ja oikea tonnitäkki. 124 x 188cm. Varmasti iäkäs. Täkissä pieniä tahroja siellä täällä (poistettavissa olevia) sekä kaksi kiinteämmän oloista mustaa tahraa, jotka vissiin maalia tmv ( ihan reunassa noin 1cm x 2cm, ei häiritse). Täkissä myös taustapuolella kaksi paikkaa sekä sivusauma hieman auki (näkyy kuvassa).
Hinta 10€

Marjapuuron värinen täkki. Melko painava. Kohtuu iäkäs. Parista kohden tikki irti koristeompeleista (tuskin huomaakaan). 135 x 200cm Ja jos haluaa oikein tarkkaan katsoa niin sanoisin että täkki on ihan inasen käytössä likaantunut. Inasen.
Hinta 12€

Sinisenkirjava puuvillapintainen täkki. Ok kuntoinen. 123 x 184cm. 
Hinta 10€

Kaksi kappaletta tummanpunaisia (viininpunaisen ja poltetun tiilen väliltä. Jälleen tummempi kuin kuvassa) täkkejä. Paksuja ja erittäin painavia. Aitoja oikeita tonnitäkkejä nämäkin.  Näissäkin on pikkuisia tahroja  ja näyttävät ehkä kaipaavan jos nyt ei pesua niin kunnon tuuletusta nyt ainakin. Myydään vain parina. 131 x 196cm.
Hinta 18€ (yhteensä molemmat)

8 kommenttia:

 1. Ihania täkkejä - tulee mummola niin mieleen :) Blogissani on sulle haaste - tulepa kurkistamaan! Ihanaa pian alkavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Pitaapa linkata ystavalle. Se just kesalla haaveili tallaisista takeista:)

  VastaaPoista
 4. Minä ostaisin mielelläni tuön turkosin :)

  VastaaPoista
 5. Minä ostaisin tuon turkoosin :)

  VastaaPoista
 6. Ihana idea on tämä täkkikauppa ja upeita yksilöitä tänne on löytynyt. Löysin omani juuri tänä kesänä ja on kyllä niitä elämänlaatua kummallisella tenholla parantavia asioita tämmöinen täkki!
  Hanna

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Voiko näitä ostaa vielä? Tai onko kaikki myyty?

  Susanne, susannekuusikorpi@gmail.com

  VastaaPoista