lauantai 15. syyskuuta 2012

Ei ole reilua ei

Täkkikaupan täti tässä hei. Oli ihan pakko tulla tänne kertomaan, että sain yli viisikymmentä yhteydenottoa täkkien osalta. Ja se on aivan hirveä määrä se. Niistä viisi onnellista täkkinsä löysi, mutta lopuille joudun toivottamaan parempaa onnea ensi kerralla tai onnea jos löytyisi täkki jotain muualta. Tässä kaupassa kysyntä ja tarjonta eivät olleet lähelläkään kohdillaan (ei ne ole koskaan kohdillaan olleetkaan).

Ja jos tätä lukevilla joillain käyttöä vailla olevia täkkejä kätköissään on ja joista kohtuuhinnalla eroon haluaisi päästä, minulle voi laittaa postia osoitteeseen dgsisustusmania(ät)hotmail.com. Voisin koittaa saada myyjät ja ostajat kohtaamaan tätä kautta. 

Ja täkkiä vailla olevat lukekaa tämän postauksen kommentit...

12 kommenttia:

 1. Saako jättää myös vinkkiä?

  Turussa keskustan lähetyskirpputorilla (2. kerros, se vinoin kulmahuone) nähty eilen 2 kpl vaaleansinistä tummakukallista täkkiä. Varmaan pesty väärin, koska sisus hiukan rynttääntynyt mikä saa peitot näyttämään hiukan tummemmiksi värjääntyneiltä reunoista, muuten siistit.

  Kannattaa käydä vilkaisemassa!

  VastaaPoista
 2. Minullakin olisi muutama täkki ylomääräisenä...voi kysellä s-postin kautta,niin lähetän kuvia:)

  VastaaPoista
 3. mulla ei ole täkkejä, mutta arvasin, että täkkisi menevät kuin kuumille kiville! Nättejä kun olivat! Onpa kiva seurailla, miten hienosti kierrätysidea palaa samanhenkisten ihmisten keskuudessa! Tykkään siitä, että jos ei joku jotain tarvitse itse, se laitetaan eteenpäin tarvitsijoiden käyttöön!

  VastaaPoista
 4. Voi, mulle saisi kanssa tarjota täkkiä lastenhuoneen ilopilleriksi! Tai voisin vaihtaa 2 silkkistä vaal.pun & tum.pun johonkin "lapsellisemman" värilliseen :D

  Uusi sänky tarttee täkkejä :)

  VastaaPoista
 5. Voih, onnea onnekkaille :) Parempi onni ensi kerralla? :)

  -Jutta

  VastaaPoista
 6. Onnittelut onnekkaille.
  Jospa jossain joku yksinäinen täkki lienee minuakin varten;)

  -Anonyymi remppaväsynyt-

  VastaaPoista
 7. Paketti onnellisesti perillä, kiitos ☺

  VastaaPoista
 8. Täältä löytyisi 2 täkkiä. Molemmat viininpunaisia, toisessa kirjailuja, toisessa muutama pieni reikä. Olisikohan nämä nyt niitä tonnitäkkejä myöskin?

  VastaaPoista
 9. Jasss, laita minulle s-postia osoitteeseen dgsisustusmania(ät)hotmail.com niin hankitaan täkeillesi ostaja :-)

  VastaaPoista
 10. Minulla olisi täkille, jos toisellekin käyttöä! Yhden hyväkuntoisen, vaaleanpunaisen täkin löysin paikallisesta Fidasta 6 eurolla, ja hölmö jätin toisen viininpunaisen ei niin kivan näköisen sinne odottelemaan. Tulin järkiini heti seuraavana päivänä, mutta ei ollut viininpunainen enää hyllyssä. Harmitti ihan hirveesti! :) Meitä asuu 5-henkinen perhe rintamamiestalossa ja täkeille on aina käyttöä :) Juurikin lasten päiväpeitoiksi olisin paria etenkin kaivannut.

  Maria

  VastaaPoista
 11. mariakos, laita minulle s-postia os. dgsisustusmania@hotmail.com saattaa olla täkkejä tiedossa :-)

  VastaaPoista