torstai 23. helmikuuta 2012

Työvoitto

Kaappi makuuhuoneessa alkaa pikkuhiljaa olla kaavittu maaleistaan. Hieman odotettua pidempään siinä meni, mutta syytän siitä taannoista flunssaani ja sen jälkimainingeissa tulleita muita inspiraatioita. 
Nyt vielä viimeiset mintunvihreät rippeet irti, kunnon hionta ja pääsen lätkimään uutta väriä pintaan. Päässäni pyörii kaksi mahdollista väriteemaa joista en oikein osaa päätöstä tehdä joten joudun todennäköisesti kokeilemaan kumpaakin kaapin pintaan ensin. 

The wardrobe is finally almost completely stripped of the mint green paint. I intended to do it much quicker but then I got the flu... Anyways, all I need to do now is give it a good sanding and it's ready for the new paint. I have two possible color schemes in my mind and I might have to try them both on the cabinet before I can make up my mind.

5 kommenttia:

 1. Oi miten ihana kaappi! Nuo jalat <3

  Voin vain kuvitella tuon kaapimistyön määrän!

  VastaaPoista
 2. Hurraa :) Tuota kuvaa katsoessa tulee kuitenkin mieleen, että onko kyseessä vain tälläinen paraatipuolen fiksaus? Kaappi on visun näköisesti seinän ja toisen kaapin välissä ja päälläkin on monenlaista... :))

  VastaaPoista
 3. well done! hieno kärsivällisyysharjoitus!

  VastaaPoista
 4. Sari*ll, juu. Seinänpuoleista sivua ei ole ikinä maalattu ja toinen sivu maalautuu myöhemmin (jahka saan lumen alta työntökärryn tuon arkistokaapin siirtämistä varten). Kaapin päälystä ei kyllä tulis mieleenkään maalata...
  Kaappi ei huoneessa mahdu muuanne kun missä juuri nyt on (pieni huone, liian iso kaappi) siksi pelkän fasadin ja toisen kyljen maali riittää.

  VastaaPoista