torstai 10. marraskuuta 2011

Sainpas!

Tämä sympaattinen penkki on lojunut erään ystäväni pihalla toimien milloin missäkin hanttihommassa. Aina välillä kylässä käydessäni olen kainosti tiedustellut josko saisin tarjota penkille paremman kodin, mutta laihoin tuloksin. Nyt sitten viime visiitillä päätin, että nyt jos koskaan ja pidin ystävälleni pitkän esitelmän siitä miten penkki menee ajan myötä sateessa pilalle ja että eihän se edes sovi heidän sisustusmaailmaansa ja että minun luonani sen olisi niiiin parempi olla. Ja kas, monologini tehosi ja penkki on nyt minun. Ystäväni vain nauroi sinnikkyydelleni eikä voinut enää vastustaa koiranpentukatsettani.
(Kuinka hassua on että penkissä oleva vihreän sävy on lähes täsmälleen sama kuin porstuan kaapin sivuseinässä. Ennen muinoin ei tainnut olla kovinkaan paljoa värivaihtoehtoja maaleissa.)

I had my eye set on this old bench at my friends yard. At the beginning she didn't want to give it to me, but I was persistent and asked for it almost every time I visited her and  finally she gave in and the bench is now mine. She just laughed at me and couldnt resist my pyppyface.

7 kommenttia:

 1. Hieno on! Ja kiva tuo sävy molemmissa :)

  VastaaPoista
 2. Hieno! Mun isä sanoo tuota väriä antiikinsävyksi. Se syntyi kuulemma, kun kaikki talon maalipurkkien jämät sekoitettiin keskenään ja sillä sitten maalattiin kaikki mahdollinen.

  VastaaPoista
 3. Mulla on mieheni aikanaan koulussa tekemä penkki joka oli jäänyt heidän kotitaloonsa. Sieltä sitten seuraava asukas teki muuttoa ja näin sen jakkaran. Kerjäsin sen itselleni ja sen jälkeen sitä on kerjännyt minulta aika moni. Mutta olen sanonut, että vaikka sitä on moottorisahalla sahailtu ja maalia roiskahdellut niin se on viimenen mikä talosta lähtee.

  VastaaPoista
 4. Hih, meiltä löytyy samaa mattoa keittiön lattiasta. Löyty mattokerrosten alta:) Tosin meillä väri on turkoosi/siniharmaa/petrooli. Hauskaa!

  VastaaPoista
 5. Minulla on vanha, iso klaffipiironki (entisöintiä odottamassa...) ja siinä on tuota samaa vaaleaa vihertävänturkoosia. Olen jo rapsutellut sitä osittain pois vakaana aikomuksenani maalata se joksikin muuksi, mutta pikkuhiljaa olen alkanut epäröidä. Ehkä tuo väri kuitenkin kannattaisi säilyttää...

  VastaaPoista