keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Joulu

Tänä jouluna aion yrittää koristella kotini hieman maltillisemmin ja ilman ylenmääräistä bling-blingiä. Pidän kovasti niin kutsutusta "industrial-tyylistä" ja ajatuksena onkin koittaa saada joulutunnelmaa vähän rouheimmin elementein kuin perinteisesti teen. Työhuoneen takkaa koristaa kirpputorilta kahdella eurolla ostettu oksaranssi josta poistin kaikki koristeet ja hörhellykset. Sen muotokielessä on jotain joka muistuttaa vähän jotain siipiratasta tahi muuta koneen osaa, oivallinen jouluteemaani siis. Se ja jo viime jouluna hankitut muovihavut takan päällä sekä "vanha" tallilyhty kuivaustelineessä tekevät työhuoneen takasta oikein jouluisen makuuni.

This year I'm going to try to decorate the house to a vintage industrial christmas style with not that much "bling". I found this wreath made of sticks at a fleamarket and removed all the decorations of it and now it really looks industrial to my eye. The plastic branches and a "vintage" lantern is all I needed to make christmas to this corner.

9 kommenttia:

 1. Tykkään kyllä tästä rouheudesta.

  Meidän joulu on vihreää, mustaa, valkoista ruskeaa ja inasen bling bling ;)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tunnelma! Ja tuo pyykinkuivausteline seinällä on aivan loistava idea! Pitääkin katsella sopisko meidän muurien viereen sellainen.=)

  VastaaPoista
 3. Voi pipo, niin minäkin ajattelin tänä vuonna tehdä mutta pesue tyrmäs. Siispä joulu tehtiin perinteisin menoin ja nyt odotan kieli pitkänä että saan indu-hengen takas :)

  VastaaPoista
 4. Tykkääntykkääntykkään!

  Sattuuko tuo halkoteline muuten olemaan Clas Ohlsonilta?

  VastaaPoista
 5. Salla, halkoteline on oikeasti vanha ja siinä oli alunperin iso lasipullo.

  VastaaPoista
 6. Voi, nyt pidän siitä entistä enemmän. Olen metsästänyt samanmoista vanhana versiona lahjaksi isälleni jo vuosien ajan. Minun täytynee tyytyä tuohon Ohlsonin uudempaan versioon.

  VastaaPoista
 7. Onko teillä tuo uuni käytössä kun sen päällä on koristeet? Meillä olisi nimittäin kanssa pönttöuuni joka olis ihana koristella, mutta en ole uskaltanut, koska uuni on koko ajan käytössä (paitsi tietysti kesällä).

  VastaaPoista
 8. Tosi hienon näköistä!

  Ja pönttöuuni on upea, mutta miun huomio kiinnittyi heti tuohon puukoriin: kerrassaan hienonnäköinen kapistus! :)

  VastaaPoista