sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Ojasta allikkoon

Mietiskeltyäni olohuoneen rottinkipöytään uutta kantta tulin siihen tulokseen, että jotain itämaista sen olla pitää. Kaakelit eivät käyneet, kun olisivat olleet liian paksuja ja mosaiikkiaskartelua pidin liian työläänä vaihtoehtona. Olin netissä surffaillessani törmännyt erään kuvapankin sivuilla kauniiseen kuvioon jota mietiskelin pöydän pintaan - käsin maalaamalla. Eihän siinä muuta sitten, kun ostaa roiskautin kuvaan käyttöoikeuden itselleni kolmella dollarilla ja aloin töihin. Muokkasin kuvan hieman yksinkertaisemmaksi ja jäljensin pöydän pintaan kalkkeripaperin avulla. Pian tosin selvisi, ettei tässä helpommalla pääse, ei vaikka kuinka yrittäisi.

I started to paint a new top for the livinroom table. I thought it would be easy to paint a pattern on it, but boy was I wrong.

7 kommenttia:

 1. Oho, wou, aikamoinen homma, mutta tulee varmasti kaunis. Kivaa nähdä valmis lopputulos... :)

  VastaaPoista
 2. Hurja urakka.

  Varsin ihailtavaa jälkeä syntyy.

  VastaaPoista
 3. Heippa. Sulla on kiva ja monipuolinen blogi. Olen vieraillut täällä pari kertaa ja toteuttanut yhden jutun, josta vinkkasit. Tein tussilla kivan kuvion kangaskassiin. Käy kurkkaamasa mun blogista wanhatpaivat.blogspot.com

  Kauniita kevätpaiviä toivotellen

  Heidi

  VastaaPoista
 4. Ken työhön ryhtyy, se työn kestäköön, tai jotain? :) mut nyt siitä tulee personaallinen ja hieno. Tsemppiä (ja taukoja, ettei käsi ala väpättää...)!

  VastaaPoista
 5. Wau jo nyt. Ja hatunnosto.

  VastaaPoista
 6. Heidi, nyt alkoi kutkuttamaan nuo omat rujot kauppakassit. Täytyy kustomoida nekin tuolla tussi-systeemilläni.

  Mani, <3

  VastaaPoista
 7. Samalla ajatuksella oon lähteny aina tekemään seinämaalauksia. "Ei tässä ny kauaa mee, hei tosi kivaa!"
  Ja hauskinta siinä on, että näissä tapauksissa aika kultaa muistot, tai sitten on vaan niin pirun tyhmäpää ettei muista miten älytön projekti se aina on.
  Tsemiä vaan tuohon sun projektiin! :)

  VastaaPoista