perjantai 11. helmikuuta 2011

Salusiinimania osa II

No nyt. Vähän parempi. Nostin verholaudat reilusti ylemmäs ja ompelin suorat yläkapat. Ihan napakymppi tuo ei vielä ole, mutta ehkäpä silmäni tottuu tuohon ja jos ei totu etsin jostain vitivalkoiset laskosverhot tilalle.
Sillä välin nautiskelen kevätauringosta omassa yksityisyydessäni, salusiinien suojassa.
Samalla tässä tuli harjoiteltua vastavaloon kuvaamista. Vähän on puhki palaneita kuvia mutta kukapa se seppä syntyessään olisi, kiitos Mikolle ohjeista.

The curtain problem is almost solved. I lifted the upper curtains and made them straighter. It looks better now, but not perfect yet.  Well maybe I'll just live with those for a while...

9 kommenttia:

 1. Hyvä parannus! Jännää miten verhojen muutos vaikutti ikkunan kokoon. Mitä jos laskisi vielä salusiineja alemmas?

  Ihana tuo lattia!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Teillä on kyllä tosi kaunis keittiö!!! Mua harmittaa kun en vuosien haaveilun jälkeen kuitenkaan laittanut mustavalkoista laatoitusta keittöön vaan kokovalkoisen.

  VastaaPoista
 3. Tuohan parani huimasti! Mukavaa viikonloppua sulle :)

  VastaaPoista
 4. Upea ruutulattia keittiössänne! Salusiinit näyttää kivoilta.

  VastaaPoista
 5. Tykkään kovasti! On selkeämpi, valoisampi ja siistimpi kuin ensimmäinen versio. Ja tuo lattia on ikuisuushaave numero 1. omaan kotiini :)

  VastaaPoista
 6. Tuo näyttää hyvälle, toivottavasti saat sen näyttämään hyvälle myös omissa silmissäs :)

  VastaaPoista
 7. Olen vähän tuollaisia haaveillut itsekin. Läpi kuultavuus on tosi hyvä! Mitä jos jättäisi kapan pois ja nostaisi salusiinit vielä korkeammalle (melkein nykyisen kapan alareunaan). Ikkuna saisi varmaan taas korkeutta.
  Elina

  VastaaPoista
 8. Hienot ovat ja hienoa myös että jaksoit vielä raportoida kokeilusi tänne koska olen myös miettinyt vähän samaa ja oli hienoa nähdä mallikuvia!

  VastaaPoista