keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Kananlihalla

Kylppärissä on viime päivinä ollut mojovat 14 astetta lämpöä. Siinä on ollut kiva käydä pesulla. Jossain vaiheessa onneksi keksin lämmittää tilan ensin auton sisätilalämppärillä. Johan loppui kananlihalla olo.
Tuolla tilassa on nyt vähän tuollainen H&M-meininki, mutta mitäs tekevät niin kivoja kylppäritekstiilejä. Verhon olen tosin värjännyt okrankeltaisella kun se alkuperäinen väri oli makuuni liian kylmänharmaa. Pitsimaton olen itse tehnyt, tottakai.

The temperature in my bathroom has been quite chilly lately. Luckily I found a heater and stopped bathing with goosebups. The textiles are mostly from H&M. I dyed the curtain and made the lace carpet myself.

10 kommenttia:

 1. Tuosta suihkusekoittajasta ei voi olla olematta kateellinen.

  VastaaPoista
 2. Susanna: meillä on se allashana samaa sarjaa:D

  VastaaPoista
 3. Tuohon pitsimaton tekoon pitäisi minunki perehtyä, virkkuukoukun olen jo hankkinut!!! Eikös se oo jo hyvä alku? :)Eihän sulla ois antaa vinkkiä jostain sivustosta mistä löytyis yksinkertainen-helppo-aloittelijalle sopiva ohje?

  Mukavan näköinen kylppäri, nuo hm:n jutut on yllättävän kivoja tänä keväänä, tykkään mielettömästi myös niiden keittiötekstiileistä!!!

  VastaaPoista
 4. Tekee ihan hyvää näillä pakkasilla kun ei ole sisälläkään liian lämmin, ei tunnu sitten ulkonakaan pakkanen enää niin pahalta ;) Meidän rintamamiestalon vessassa/suihkussa oli "parhaimmillaan" pakkasen puolella, ennen kun vietiin sinne patteri. Siihen kun tottuu, niin ei tule ulkona ollessa kylmä, kunhan silloin on vaatteet päällä :)

  Blogisi on aivan ihana! Löysin tämän etsiessäni rintamamiestaloihin liittyviä blogeja, ja nyt olen ehtinyt lukea tätä jo varmaan enemmän kuin mitään muuta blogia :) Keittiöönne olen täysin ihastunut!

  Ihanaa kevättä!

  VastaaPoista
 5. Senni, kangasaitan sivuilla on ainakin yksi malli. www.kangasaitta.fi

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka ihanaa teillä on - varsinkin keittiössä <3 Haluaisin lähettää sinulle sähköpostia, joten jos ehdit, ottaisitko yhteyttä: tanja@siriontime.com

  VastaaPoista
 7. Matto on ihanin!

  Mulla on myös aamuisin kylppärissä lämpöä +15, vaikka asun kerrostalossa.

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Kiitos!!! Siellä näkyi olevan muutakin kivaa mitä täytyy kokeilla... :)

  VastaaPoista
 10. tuo käsipeili ja vessanlattian laatat, voi kun tuli mummolaa ikävä! :) Mummola myyty ja uusi rakennettu ja ne laatatkin oli okran väriset mutta tunnelman aisti silti.

  VastaaPoista