tiistai 4. toukokuuta 2010

Ostoksia tulevaisuutta varteneBay on kyllä mukava paikka. Ostin sieltä tällaisen aidosti vanhan vessan oveen laitettavan lukon. Vaikka tarve tälle on ehkä vasta vuosien päässä (toinen vessa tulee kylppäriemontin yhteydessä - joskus), oli tämä silti niitä pakko-ostoksia, jota ei vain voi olla hankkimatta.  Hintaa tälle tuli postikuluineen noin parikymmentä euroa, mikä ei mielestäni ole lainkaan paha huomioonottaen, että tällaisten oikeasti vanhojen löytyminen suomesta on melko kiven alla. Nyt tekisi niin mieleni mennä tuonne autotalliin, johon olen varastoinut sen tulevaan vessaan tulevan vanhan oven, ja virittää tämä lukko siihen kiinni, että näkisin kuinka kivalta se näyttää, mutta luulen että silti vielä hillitsen itseni - ainakin toistaiseksi (jos pystyn).

An old toiled lock I purchased from eBay. I will need this in my future bathroom and it'll take years untill I get this to use, but that did'nt stop me from buying it now.

9 kommenttia:

 1. Vau! Hieno.

  Täällä mä huokailen kun näen miten hienosti olet kotisi sisustanut. Kun pääsis joskus samaan, mutta meillä kaikki on yhtä sekametelisoppaa.

  VastaaPoista
 2. Ihana! Kai tuolle nyt jokin paikka voisi löytyä ihan vain kokeeksi? :)

  VastaaPoista
 3. WAU MITEN HIENO!!! Heti rupesin itse miettimään, miten hienolta se näyttäisi meidän vessan ovessa!

  VastaaPoista
 4. Blogissani on sinulle jotain pientä ja mukavaa!

  Ihanaa viikonloppua sinne suunnalle!

  - Jaana "Kainuunkadulta"

  VastaaPoista
 5. Hieno :) Sinä se jaksat tehdä noita löytöjä. Muistan ausseissa vessaan jonottaessani katselleeni samantyylisiä lukkoja että hauska olisi. Ja nyt olisi jemmassa ovi tulevaan vessaan johon tuollainen olisi kuin nyrkki silmään. Pitänee ryhtyä itsekin katselemaan ympärilleen :)

  VastaaPoista