lauantai 8. toukokuuta 2010

Aikaa...Tarvitsen lisää aikaa. Tuntuu, että on aivan liikaa tekemistä ja kaikkea ei millään ehdi - puhumattakaan siitä, että saisi jotain valmiiksi asti. Projekteja on projektien perään ja allekirjoittanut on ollut viime viikot kirjaimellisesti pihalla. Poden jo huonoa omaatuntoa, etten ole ehtinyt tännekään juuri mitään postaamaan, mutta jahka saan tuolla puutarhassa jotain esittelykuntoon asti pääsen taas täälläkin enemmän viihtymään.

Kuvissa talon kellot, joita tuijottelen jo aivan liiankin kanssa. Kello on minulle hyvin ristiriitainen asia. Toisaalta on hyvä tietää missä kohden vuorokautta mennään, mutta toisaalta ahdistaa kun näkee kuinka nopeaan aika kuluu. Ja nyt kun olohuoneeseenkin livahti yksi ikean kello, tuntuu ettei missään huoneessa saa olla rauhassa tuolta inhalta mittarilta. Voi olla, että otan noista pian patterit irti - viimeistään ainakin kesälomalla :-D

6 kommenttia:

 1. Niinhän se aika kuluu kuin siivillä ja puuhaa riittää jokaiselle minuutille.Minulla sama vika ideoita riittää vaikka muille jakaa, malttamattomana haluaisi kaiken heti valmiiksi, mutta nämä kodin " pakolliset hommat" ryöstävät kyllä aikaa mielenkiintoisemmalta puuhastelulta.Mukavaa lauantaita

  VastaaPoista
 2. Sama juttu tuon kellon kanssa, haluan tietää paljonko se on ja sitten alkaa ahdistaa kun tuntuu ettei ehdi tehdä kaikkea mitä pitäisi...hullua.

  VastaaPoista
 3. Onhan noita kelloja aika paljon... Vaikka kauniita ovatkin. Jos priorisoisi ja raakaisi juttuja pois. Ei miettisi seuraavaa hommaa kun tekee edellistä. Ottaisi aikaa luopumalla jostain. Tai jotain :). Eikä missään nimessä pidä kantaa huonoa omaatuntoa, ainakaan blogista.

  VastaaPoista
 4. Tuttu tunne. Vaan voihan niistä tosiaan ottaa patterit pois, nykyään kun kännykästäkin näkee mitä kello on.

  Saankos muuten linkittää sut blogilistalleni?

  VastaaPoista
 5. En ole Töllillä asentanut yhtään kelloa mihinkään. Villi tunne, aluksi aiheuttaa levottomuutta, totuttelun jälkeen ylpeyttä muka-riippumattomuudesta.

  Löysin vasta blogisi ja olen nyt muutaman illan uppoutunut täysin maailmaasi. Tällä hetkellä elän maaliskuuta 2009. Aivan loistavaa, niin viihdyttävää! Kiitos ja syvä kumarrus! :)

  VastaaPoista