maanantai 16. maaliskuuta 2009

Uusi ruokapöytä


Pitihän sinne keittiöön saada kunnon ruokapöytä, kun edellinen oli niin auttamattoman kapea. Siihen mahtui hädintuskin ruokalautaset ja ihan melkein polvet vastakkain sai istua.
Tämä kahdenkymmenenyhden euron ostos löytyi huuto.netistä. Tämä on tällainen jatkettava malli joka venyy kahdella 50cm palalla aina kaksimetriseksi asti (tokikaan se ei niin isona edes mahdu keittiööni). Halkaisijaltaan tämä on noin metrin luokkaa.
Nyt kun vain saisin tuon isännän tarttumaan hiomakoneeseen, että pääsisin maalailemaan tämän valkoiseksi (puhumattakaan niistä tuoleista, jotka odottavat samaa käsittelyä). Minä en hio mitään itse, sitä varten on miehet olemassa. Tehkööt he raskaat työt, minä keskityn taiteiluun ;-)

4 kommenttia:

  1. Ihan asian vierestä, mutta onpa teillä UPEA lattia keittiössä!! :D Pöytäkin on upea, kaipaa valkoista maalia. Himoitsen itse samantyylistä pöytää, sellaista ei ihan valkoista vaan hieman vihreän ja harmaan suuntaan olevan väristä.

    VastaaPoista
  2. Heh, niinhän se on että itse suunnittelee ja värkkää ja mies tekee ne oikeat työt ;)

    VastaaPoista
  3. Sari*ll, meillä miehellä on peukalo NIIN keskellä kämmentä, että minä teen yleensä kaiken rakentamisen. Mies hoitelee sitten ne hommat, missä ei tarvita "aivoja" vaan voimaa ;-)

    VastaaPoista