maanantai 6. lokakuuta 2008
Mitä kaikkea voikaan tehdä jos omistaa takan
Ensimmäisen kerran paahdan vaahtokarkkeja porin masassa. Ensimmäisen kerran paahdan vaahtokarkkeja ikinä!
Pienellä harjoittelulla opin sytyttämään vaahtokarkin tuleen ja opin myös kuinka hauskasti se sihisee palaessaan mustaksi mössöksi takan arinaan.
Viisaana osasin odottaa että jäähtyvät ennen kuin kokeilin maistaa.
Uteliaana kohotin herkun huulilleni ja se tarttui samantien kiinni - sekä huuliin että sormiin joista sen joutui imemällä syömään pois. Toisen syöminen sujui jo paremmin.
Maku ei sinänsä ollut paha. Vähemmän makeampi kuin odotin.
Kannatti opetella tämäkin jalo taito.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Aika paha postaus makeanhimoissaan kouristelevan lukea. Apua.
VastaaPoistaMmmm...tuota voisikin taas kokeilla kun syysillat ovat pimentyneet ja takan loimua alkaa kaipaamaan:) Kiitos vinkistä/muistutuksesta!
VastaaPoistaVoi että... Vaahtokarkkeja olen viimeksi paahtanut 10 vuotta sitten Jenkeissä. Ollappa takka...
VastaaPoistaMietin tuossa että miksei noita vois paahtaa vaikka pihagrillissäkin...
VastaaPoistaSinulla on blogillasi loistava nimi, ainakin kuvistasi päätellen.
VastaaPoistaOnneksi poikasi vain bongaa vesitorneja eikä kerää niitä =D
Kiva, että torni löytyi, en ole käynyt siellä pitkään aikaan.
Olen asunut täällä vasta pari vuotta enkä kaikkia teitä hyvin tunne.
The only way I could tell you were not one of my colleagues was that we didn't put marshmallows in a bowl. The other pictures were indistinguishable.
VastaaPoistaMinä kokeilin kerran paahdettuja vaahtokarkkeja, ja olivat kyllä niin äklömakeita että luultavasti kokeilu jäi ainutkertaiseksi.... =oP
VastaaPoista