maanantai 6. lokakuuta 2008

Mitä kaikkea voikaan tehdä jos omistaa takan




Ensimmäisen kerran paahdan vaahtokarkkeja porin masassa. Ensimmäisen kerran paahdan vaahtokarkkeja ikinä!
Pienellä harjoittelulla opin sytyttämään vaahtokarkin tuleen ja opin myös kuinka hauskasti se sihisee palaessaan mustaksi mössöksi takan arinaan.
Viisaana osasin odottaa että jäähtyvät ennen kuin kokeilin maistaa.
Uteliaana kohotin herkun huulilleni ja se tarttui samantien kiinni - sekä huuliin että sormiin joista sen joutui imemällä syömään pois. Toisen syöminen sujui jo paremmin.
Maku ei sinänsä ollut paha. Vähemmän makeampi kuin odotin.
Kannatti opetella tämäkin jalo taito.

7 kommenttia:

  1. Aika paha postaus makeanhimoissaan kouristelevan lukea. Apua.

    VastaaPoista
  2. Mmmm...tuota voisikin taas kokeilla kun syysillat ovat pimentyneet ja takan loimua alkaa kaipaamaan:) Kiitos vinkistä/muistutuksesta!

    VastaaPoista
  3. Voi että... Vaahtokarkkeja olen viimeksi paahtanut 10 vuotta sitten Jenkeissä. Ollappa takka...

    VastaaPoista
  4. Mietin tuossa että miksei noita vois paahtaa vaikka pihagrillissäkin...

    VastaaPoista
  5. Sinulla on blogillasi loistava nimi, ainakin kuvistasi päätellen.
    Onneksi poikasi vain bongaa vesitorneja eikä kerää niitä =D

    Kiva, että torni löytyi, en ole käynyt siellä pitkään aikaan.
    Olen asunut täällä vasta pari vuotta enkä kaikkia teitä hyvin tunne.

    VastaaPoista
  6. The only way I could tell you were not one of my colleagues was that we didn't put marshmallows in a bowl. The other pictures were indistinguishable.

    VastaaPoista
  7. Minä kokeilin kerran paahdettuja vaahtokarkkeja, ja olivat kyllä niin äklömakeita että luultavasti kokeilu jäi ainutkertaiseksi.... =oP

    VastaaPoista