sunnuntai 14. elokuuta 2022

Kello ja kyltti

Nyt on vanhaan kirppiskelloon vaihdettu patterikoneisto vanhan jumittaneen vetokoneiston tilalle, mutta en sitten saanut askarreltua vanhoja viisareita mukaan kanssa, joten pikkuvisiitti kellosepälle on vielä tehtävä ennen kun täysin tuohon tyytyväinen olen. Mutta nyt se kumminkin näyttää jo aikaa tuossa ja se on jo pieni voitto sekin. 

Tykkään kovasti sen ulkonäöstä, väristä ja kuluneisuudesta tuossa. Paikka on niin valoisa, että numerotkin näkyy aivan hyvin päiväsaikaan ja illalla näkyy viisarien asennot kyllä, jos numeroista ei saa selvää. Tyyliltään nyt minusta ihan nappi tähän paikkaan ja tähän keittiöön.

Toinen tyytyväiseksi tekevä seikka on tämä pieni Skafferi-kyltti skafferin ovessa. Sekin on just niin nappi kun olla ja voi tuossa. Ei liian silmiinpistävä, mutta kuitenkin kovin söpö ja kuvaava, vaikkei tämä komero vielä virallisesti mikään skafferi olekaan, se pesukone kun majailee yhä sen sisällä. Mutta se asia muuttuu kun syksy saa, silloin olisi tarkoitus siirtää pesukone pois tästä keittiöstä eteisen puolelle ja skafferi saa vihdoin alkaa palvella varsinaisessa tarkoituksessaan eli ruokakomerona.

Kovin on kivaa nyt kun tuossa nurkassa on ne asiat, joista olen jo tovin haaveillutkin. Ei tarvitse enää turhaan vilkuilla kelloa tuosta ylhäältä, kun semmoinen siinä nyt on ja kyltti jollaisesta vuosia haaveilin on vihdoin myös ovessa. Nyt voisin sanoa, ettei tästä puutu enää mitään, ihan on täydellinen nurkka minulle.

The old clock has now a new battery operated machinery inside, allthough the wrong pointers. Need to take it to a proper clock smith to get the original ones mounted to the new machinery, but luckily I know one in this town. Never the less I love the clock there, the space above has been screaming for a clock for years and now it is there. I also love the new sign on the door that says "Skafferi" it means pantry in Swedish and all though I don't speak Swedish I love the word and have been calling this pantry that from the beginning.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti